بررسی RTM بهینه سازی شده تبریز فایننس(قسمت دوم)
در مقاله پیش درمورد تفاوت های RTM عمومی و RTM بهینه سازی شده مجموعه تبریز فایننس بحث کرده و گفتیم که یکی از بزرگ ترین مزایای RTM این است که یک سبک کاملا پویاست و همه افراد می توانند دیدگاه های و تجربیات خودشان را به این سبک اضافه کنند و ممکن است دو شخص RTM کار سبک معاملاتی متفاوتی نسبت به هم داشته باشند. برای مطالعه ادامه مبحث RTM بهینه سازی شده تا آخر مقاله همراه تبریز فایننس باشید.
اینگلف
- مبحث بعدی در RTM عمومی این است که اکثریت مردم با رد شدن یک ناحیه ی مهم و عبور قیمت از ناحیه اینگلف در نظر می گیرند. و اینگلف هایشان SNRای است، اینگلف SNRای را به عنوان اینگلف در نظر می گیرند که قیمت بعد از زدن اینگلف و زدن یک پولبک قرار است از این سد رد شود ولی بعضی مواقع ممکن است که این اتفاق نیافتد و بعد از این اینگلف SNRای ما کف و سقف جدید داشته باشیم، در حالی که ممکن است که قیمت پس از عبور از ناحیه ی دارای سفارش به یک ناحیه ی دارای سفارش دیگری برخورد کرده که ما آن ها را در نظر نگرفته و تصور کنیم که اینگلف بوده و قرار است قیمت از این ناحیه رد شود. ما در RTM بهینه سازی شده چیزی به نام اینگلف SNRای نداریم و در صورتی اینگلف در نظر می گیریم که قیمت به یک ناحیه ی تضعیف سفارش شده و کم سفارش بیافتد و به یک ناحیه ای برخورد کند که سفارش آن جا قبلا منتقل وخالی شده باشد که برای تشخیص این نواحی روش های متفاوت و زیادی داریم که تشخیص داده شود ناحیه، باکس و گرهمان دارای سفارش است و یا سفارشات منتقل شده یا اصلا قرار نبود در آن ناحیه سفارشی وجود داشته باشد و هنگام برخورد به این ناحیه ما اینگلف در نظر می گیریم.
همراهان عزیز تبریز فایننس جهت مشاهده قسمت اول مقاله بررسی RTM بهینه سازی شده تبریز فایننس برروی این لینک کلیک کنید.
یکی از مهم ترین تفاوت های RTM کلاسیک با RTM تبریز فایننس این است که در RTM بهینه سازی شده توسط تبریز فایننس از هیچ الگو و ستاپی استفاده نمی شود از جمله الگوهایی که اکثر RTM کارهای کلاسیک با آن ها کار می کند، الگوهای TM و QM است. الگوی QM به این صورت است که هنگام ساخت پیوت reverse و اتفاق Fake out، ناحیه ای از سطح تسویه را مشخص کرده و به آینده چارت امتداد می دهند و هنگامی که قیمت آمده و زیر تسویه را زده و تسویه را اینگلف کند و پس از آن به همان سطح تسویه برگردد آنجا می توانند وارد معامله شوند ولی اتفاقی که می افتد این است که بعضی مواقع قیمت قبل از رسیدن به آن سطح تسویه برمی گردد و بعضی مواقع هم آن سطح تسویه را رد می کند و تریدرهایی کهبه این روش معامله می کنند استاپ می خورند و بعد از آن قیمت شروع به حرکت می کند و دلیل این اتفاق آن است که ناحیه ی پر پولی که می توانیم از آن sell بزنیم دقیقا امتداد سطح تسویه نیست و ممکن است کمی بالاتر یا کمی پایین تر باشد. حال چگونه می توانیم این مسئله را متوجه شویم، دوباره به صورت فراکتالی با سواپ گیری که در سبک بهینه شده RTM آموزش داده می شود. با روش سواپ گیری می توان آن گره و ناحیه دارای سفارش (همان ناحیه ی دارای پول ) را مشخص کنیم و بعد از آن مهم نیست که این گره دقیقا در امتداد سطح تسویه باشد یا کمی بالاتر و یا کمی پایین تر باشد و این روشی که سطح تسویه را امتداد داده و در آن جا اوردر بکاریم یک روش حدودی است و ناحیه ی دقیقی به ما نمی دهد. با این روش سواپ گیری و دنبال کردن انتقالات سفارش و رسیدن به یک گره معتبر ما می توانیم به صورت دقیق ناحیه ی برگشت قیمت را متوجه شویم پس در این صورت این همان کاری است که در فراکتال بزرگ، در مقیاس بزرگ انجام می دهیم و حتی ما اگر چیزی به عنوان الگوی QM Level یا همان الگوی QM نشناخته و بلد نباشیم هم می توانیم این ناحیه هارا معامله بکنیم.
سطح فیک در RTM کلاسیک
مبحث بعدی در RTM کلاسیک اصطلاح سطح فیک است. سطح فیک به این صورت است که وقتی یک گرهی دارای سفارش ساخته می شود اگر حرکت خارجی، حرکتی که یک بار از محیط این FTR خارج شده و بار دیگر برگشته و به یکی از نواحی مهم FTR برخورد کرده مثل اوریجین یا Spell، این FTR برخورد کرده در این صورت چون این حرکت خارجی است و یک بار آمده و سفارشات را مصرف کرده و ما آن سطح را مصرف شده در نظر می گیریم و انتظار واکنش خود اوریجین این حرکت را نداریم و اصطلاحا به اوریجین یا Spell این گره، سطح فیک می گوییم و ممکن است یک اصطلاح خیلی کوچکی به ما بدهد ولی انتظار سقف و کف جدید از آن نداریم، اگر حرکتی که می آید و اوریجین و Spell را برمی دارد و خارجی نباشد و داخل خود FTR یک حرکتی بعد از ساخته شدن اوریجین بیاید و اوریجین را مصرف کند چون این حرکت خارج New FTR جدید ساخته شده و قیمت را نگهدارد، باعث سقف و کف جدید می شود و این گره داخلی است و حرکت خارجی نیست که سطح فیک در نظر بگیریم در حالی که در RTM بهینه شده بخاطر اینکه بعضی مواقع همین سطح های فیکی که انتظار سقف و کف جدید را از آن ها نداریم و منجر به سقف و کف جدیدی می شوند. ما به این مسئله پی بردیم که اگر گره تغییر هویت ندهد ولی خارجی باشد ممکن است دوباره قیمت را نگهدارد.
منظور از تغییر هویت گره یا تغییر رنگ گره این است که حرکت خارجی اگر به همان dp و گرهی برخورد کرده باشد که خود FTR اصلی برخورد کرده عملا این دو گره یعنی هم گره اصلی هم FTR اصلی و هم گره خارجی همان New FTR از یک هویت هستند، از یک خانواده هستند و دارای یک نوع سفارش هستند و در این صورت ما انتقال سفارش در نظر می گیریم نه به عنوان سطح فیک به این گره جدید نگاه کنیم ولی اگر FTR اصلی ما به یک گره جدا برخورد کرده باشد و سفارشات یک گره جدا را برداشته باشد و این حرکت خارجی و FTR جدید یا همان New FTR به یک گره دیگری برخورد کرده باشد عملا هویت این دو گره باهم متفاوت است و در گره جدید FTR جدید تغییر رنگ و تغییر هویت اتفاق افتاده در این صورت ما می توانیم این گره را به عنوان سطح فیک در نظر بگیریم و انتظار واکنش از این سطح را نداشته باشیم. به طور کلی سبک RTM بهینه شده به این وسیله ایجاد شده که یک سری نواقصات و یک سری استثنائات در سبک RTM کلاسیک وجود داشت و سعی ما بر این بوده که دلیل آن استثنائات را دلیل آن اتفاقات را که خارج از انتظار است مشخص بکنیم و این قضیه باعث شده که به یک سری اتفاقات به یک سری مسائل پی ببریم مثل همین تغییر هویت گره ها پس ما به این نتیجه رسیدیم که FTR ثانویه، FTR که از FTR جدید جدا شده یا خارج شده و دوباره برگشته به داخل FTR قبلی و ناحیه مهم آن را مصرف کرده اگر از یک خانواده باشد از همان هویت FTR اصلی باشد می توانیم آن را انتقال سفارش در نظر بگیریم نه سطح فیک و در انتظار سقف و کف جدید از نواحی مهم خود همین FTR را داشته باشیم ولی اگر هویت های گره ها، هویت FTR ها از هم جدا باشند به دو گره متفاوت در گذشته برخورد کرده باشند در این صورت ما FTR دوم را سطح فیک در نظر می گیریم و صرفا می تواند یک اصلاح کوچک به ما بدهد و انتظار سقف و کف جدید را از آن نداریم.
همراهان همیشگی تبریز فایننس ممنون که تا اینجای مقاله با ما همراه بودید منتظر قسمت سوم مقاله اختصاصی از تیم مجموعه تبریز فایننس باشید.
گردآوری توسط: استاد علی عبدالهی
دیدگاهتان را بنویسید