تفاوت انواع حساب های معاملاتی در بازار فارکس
کارگزاری ها و بروکر های متعدد زیادی در بازار معاملاتی فارکس وجود دارد که هر کدام حساب های مختلفی را در اختیار تریدر ها و مشتریانشان قرار می دهد تا از طریق این حساب ها، امکانات و ابزارهای مناسب را در اختیار کاربران و تریدرها قرار دهند تا آن ها به راحتی و بدون دردسر بتوانند به بازدهی و سود زیاد دست پیدا کنند. بنابراین یک تریدر تازه کار باید برای عملکرد بهتر در بازار معاملات با انواع حساب های فارکس آشنایی کامل داشته باشد. در این مقاله تلاش می کنیم تا انواع حساب های معاملاتی بازار فارکس را به شما عزیزان معرفی کنیم تا بهتر بتوانید مناسب ترین گزینه را با توجه به شرایطتان انتخاب کنید، تا انتهای این مقاله با تبریز فایننس همراه باشید.
حساب های استاندارد (standard)
از دیگر انواع حساب در کارگزاری ها، حساب استاندارد واقعی می باشد. این نوع حساب محدودیت حداقل موجودی برای معامله کردن را دارند و تریدر باید حداقل به اندازه سرمایه تعیین شده توسط بروکر در این نوع حساب ها پول داشته باشد تا بتواند معامله کند با استفاده از این نوع حساب ها تریدر می تواند به مبادله انواع دارایی ها و ارزهای موجود در فارکس بپردازد و در نتیجه هر سود و زیانی که به دست آمد متوجه تریدر خواهد بود. در این نوع حساب ها میزان کمیسیون و ضریب اهرمی که از سوی بروکر ارائه می شود از اهمیت زیادی برخوردار است و معمولا کمی بیشتر از حساب های ECN می باشد.
حساب های نانو (nano)
حساب نانو در فارکس (حساب سنتی فارکس) نوعی از حساب می باشد که اندازه بسیار کوچکتری از حساب های استاندارد دارد (بسته به کارگزاری ها و انواع بروکر فارکس، اندازه های مختلفی وجود دارد) که مبتدیان و افراد تازه وارد به فارکس می توانند انتخاب کنند و معاملات خود را در فارکس با آن ها آغاز نمایند. در میان این حساب های کوچک، حساب های میکرو (Micro)، سنتی (Cent) یا نانو (Nano) وجود دارند که حساب نانو در فارکس کوچکترین آن ها می باشد.
هدف اصلی حساب نانو در فارکس دسترسی معامله گران به بازار فارکس بدون نیاز به سرمایه ز زیاد است. هر چه حجم ورود به پوزیشن کوچکتر باشد خطر و ریسک کمتر است. اگر چه این امر به معنای سود کمتری برای شماست اما نکته این است که می توان از این حساب به عنوان راهی برای تمرین استفاده کرد.
حساب های ECN
از دیگر حساب های موجود در بازار فارکس حسابهای ECN می باشد که ازسوی بروکرها برای تریدرها ارائه می شود و انواع مختلفی نیز دارد. در واقع حساب های ecn نوعی از حساب ها هستند که در آن قیمت های مختلف با شفافیت در اختیار فرد قرار می گیرد. به عبارتی در این حساب ها قیمت های مختلف خرید و فروش از سایر منابع جمع آوری شده و به صورت مجموعه ای از قیمت ها در اختیار تریدر قرار می گیرد. بنابراین تریدر می تواند در بهترین حالت قیمت خرید یا فروش به انجام معامله بپردازد. ECN مخفف Electronic Communications Network، بروکرهای یا حساب های ECN قیمت را از چندین منبع مختلف مانند بانک ها، مارکت میکرها، و سایر تریدرها که به حساب های ECN وصل هستند میگیرند و بر مبنای این قیمت ها، بهترین قیمت عرضه و تقاضا را به شما نشان می دهند. حساب های ECN به شما اجازه می دهند تا بتوانید با سایر اوردرهای بازار مراوده داشته باشید. این نوع حساب ها فضایی را به شما ارائه می دهند که در آن کلیه اوردرهای مربوط به بانک ها ، مارکت میکرها و اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد. و به شما در هر لحظه بهترین قیمت موجود را نشان می دهد.
بر خلاف حساب های با اسپرد ثابت که قیمت را خود مارکت میکر یا همان بروکر به شما پیشنهاد می دهد، اسپردها در حساب ECN متغیر بوده و بر اساس فعالیت بازار بر روی هر جفت ارز تغییر می کند. اینگونه بروکرها با گرفتن مقدار کمیسیون ثابت از تریدهای شما کسب درآمد می کنند. بروکرها معتبر در حساب ECN هیچ قانونی برای تعیین قیمت اعمال نمی کنند بنابراین ریسک دستکاری در قیمت برای تریدرهای خرده پا کاهش می یابد. یک بروکر که حساب واقعی ECN ارائه دهد عمق بازار و حجم اوردرهای موجود در بازار را به شما نشان می دهد.
حساب های PRO ECN
بر روی پلت فرم آشنا MetaTrader 4 نقدینگی بین بانکی، اجرای بلافاصله سفارشات و معامله بدون مشکلات زمانی خرید و فروش از طریق تکنولوژی نوین ECN. حداقل مبلغ شارژ در حساب های PRO ECN بالای 500 دلار است در صورتی که می توان در اکثر حساب ها با حداکثر 10 دلار یا 20 دلار حساب را شارژ کرد.
مارجین برای پوشش معامله | 50% مارجین برای معاملات پوششی |
روش اجرای معامله | Market Execution |
حداکثر حجم یک سفارش، لات | 100 |
حداکثر حجم سفارشات باز، لات | — |
حداکثر تعداد سفارشهای باز | 1500 |
حداکثر تعداد سفارشهای معلق | 300 |
حداکثر حجم کل سفارشات باز، لات | — |
Stop Out | 60% |
کمیسیون | 16 USD برای هر ,1,000,000 USD |
نتیجه گیری
درست مانند انتخاب سبک معاملاتی و بروکر،انتخاب نوع حساب معاملاتی نیز بستگی به شرایط، روحیات و نوع معامله گری ما دارد. کسانی که به تازگی وارد بازار فارکس می شوند بهتر است از حساب های مجازی استفاده کنند. پس از کسب تجربه و تست کردن سیستم معاملاتی خود می توانید یک حساب واقعی افتتاح کنید. در صورتی که در تایم فریم پایین کار می کنید، حساب هایی که اسپرد پایینی دارند ولی کمیسیون می گیرند (به شرطی که میزان کمیسیون مناسب باشد) برای شما بهتر خواهد بود. اگر علاقه مند به معامله کردن در تایم خبر هستید، بهتر است از حساب های با اسپرد ثابت استفاده کنید.
همراهان گرامی جهت مشاهده اخبار بروز ارز دیجیتال و فارکس می توانید به وبسایت تبریز فایننس مراجعه کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تأثیر نرخ بیکاری کشورها بر بازار فارکس
شاخص نزدک (NASDAQ): همه آنچه که باید بدانید برای سرمایهگذاری هوشمندانه
کامودیتی چیست؟ | سرمایهگذاری در کامودیتیها
خطوط روند و شکست آنها در معاملات بازارهای مالی
سهام داوجونز در فارکس چیست؟
حرکت شارپی یا اسپایک (Spike) چیست؟
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
I was studying some of your articles on this internet site and I believe
this web site is real informative! Retain posting. Euro trip
After exploring a few of the blog articles on your website, I seriously appreciate your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Please visit my website too and let me know what you think.
Very interesting information!Perfect just what I was searching for!?
You really make it seem so easy along with your presentation but
I find this matter to be really something which I believe
I would by no means understand. It kind of
feels too complicated and extremely large for me. I’m having a look forward for your subsequent publish, I
will try to get the grasp of it! Escape rooms