استیتمنت یا کارنامه معاملاتی چیست؟
مقدمه
از نظر برخی ها، معامله گری را شاید بتوان یک سبک زندگی دانست که در آن رقیب و حریف اصلی هر فردی خود آن فرد می باشد پس نیاز است شما در هر بازار مالی که فعالیت خود را شروع می کنید و یا قصد شروع فعالیت در آن را دارید باید به این موضوع توجه داشته باشید شما نیازمند آن هستید که روزانه هفتگی، ماهانه و سالانه عملکردتان را بررسی و تجزیه و تحلیل کنید. در واقع می توان به این کار استیتمنت یا کارنامه معاملاتی گفت. برای درک بهتر این موضوع تا انتهای مقاله با تبریز فایننس همراه باشید.
استیتمنت یا کارنامه معاملاتی
کلمه استیتمنت (statement) در زبان فارسی به معنی صورت حساب یا گزارش حساب است در واقع گزارشی از سابقه معالاتی یک حساب تجاری است که از طریق آن میتوان گذشته معاملات یک تریدر و یا یک حساب را بررسی و تحلیل کرد، به زبان ساده تر بخواهیم توضیح بدهیم به وسیله ی استیتمنت می شود تمام معاملات یک تردیدر را بررسی کرد . چقدر سود و زیان داشته است ؟! چقدر ریسک می کند ؟! بیشترین سود و زیانش چقدر بوده است ؟!
در این گزارش شما می توانید عملکرد خود را توسط معیارهای مختلفی بسنجید. از جمله ی این معیارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- وین ریت (win rate)
- پرافیت فکتور (profit factor)
- مجموع سود خالص (total net profit)
- نسبت ریسک به ریوارد (Risk/reward ratio)
وین ریت
وین ریت (Win Rate) به نسبت تعداد معاملات سود ده شما گفته می شود .برای شما 100 معامله انجام داده اید از بین این 100 معامله 70 معامله سود شده است و مابقی ضرر است بنابراین وین ریت شما 70 است .معمولا وین ریت بالای 50 میتواند خوب تلقی شود.
نکته مهم:شابان ذکر است که ریسک به ریوارد از وین ریت مهم تر است برای مثال اگر وین ریت معامله گری 50 درصد باشد و ریسک به ریوارد تمامی معاملات آن بالای 2 باشد برآیند آن معامله گر مثبت می باشد.
پرافیت فکتور
پرافیت فکتور ( Profit Factor) یا فاکتور سود،اگر مجموع سودها را بر مجموع ضررها تقسیم کنیم عددی بدست می آید که پرافیت فکتور گفته می شود و به مقدار سود و زیان درمعاملات توجه دارد. معمولا اگر پرافیت فکتور بالای یک باشد آن حساب را سود ده می دانند .
مجموع سود خالص
مجموع سود خالص (Total Net Profit)،مجموع سودهای کسب شده در یک بازه ی زمانی مشخص را از مجموع ضرر های کسب شده در همان بازه ی زمانی کم کنید تا سود خالص بدست بیاید.
انواع کارنامه های معاملاتی
استیتمنت یا کارنامه های معاملاتی را می توان به دو گروه اصلی تقسیم بندی کرد: دسته اول کارنامه های معاملاتی هستند که از نرم افزار معاملاتی مانند متاتریدر گرفته می شود.
دسته دوم کارنامه معاملاتی آن هایی هستند که توسط سایت هایی مانند myfxbook و MQL به کسانی که حساب معاملاتی خود را به این سایت ها متصل کرده اند ارائه می شود. این گروه از کارنامه های معاملاتی می تواند در معرض دید عموم نیز قرار بگیرند.
از طرفی شما می توانید یک کارنامه معاملاتی برای خودتان نوشته و ایجاد کنید. در این صورت یک گزارش عملکرد مالی از معاملات خود را دارید که بر مبنای استراتژی خودتان نوشته اید. در این حالت یک کارنامه معاملاتی ممکن است از چندین قسمت مختلف تشکیل شده باشد. قسمت هایی که استراتژی معاملاتی شما ممکن است به آن قسمت ها اضافه یا کم کند. قسمت اول این کارنامه معاملاتی شامل نماد مورد نظر است. ستاپ یا استراتژی خود را در قسمت بعدی درج کنید. معامله گر می تواند همواره از یک استراتژی استفاده کند یا براساس شرایط و ضوابط، استراتژی های گوناگونی را به کار گیرد. از جمله ایچیموکو یا روش های پرایس اکشن که براساس زمان و پوزیشن و شرایط افراد می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
گرفتن استیتمنت از حساب معمالاتی خود
معامله گران نیاز دارید که در بازه های زمانی مشخصی به بررسی عملکرد معاملاتی خود بپردازند. برای این کار راه های مختلفی وجود دارد که به وسیله نمودارها و معیارهای مختلفی عملکرد خود را بررسی کنید.حال ما به معرفی چندین پلتفرم برای گرفتن استیتمنت معاملاتی خواهیم پرداخت.
- پلتفرم متا تریدر
- پلتفرم cTrader
- سایت Myfxbook
- سایت Fxblue
استیتمنت گرفتن با پلتفرم متا تریدر
متاتریدر جزو معروف ترین پلتفرم ها برای معامله گران خرد است. برای گرفتن استیتمنت معاملاتی از این پلتفرم می توانید طبق تصویر زیر اقدام کنید.
- اول به بخش Terminal رفته و سپس در بخش Account History کلیک راست کرده و یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید.
استیتمنت گرفتن با پلتفرم cTrader
پلتفرم cTrader امروزه دارد کم کم جای خود را میان معامله گران خرده پا پیدا می کند. یکی از جایگزینهای متاتریدر پلتفرم cTrader است. این پلتفرم جدیدا با استقبال نسبتا خوبی از سوی تحلیلگران و فعالان بازار مواجه شده است،و در نسخه ویندوز و اندروید و ios را به کاربران خود ارائه خدمت می کند.
استیتمنت گرفتن از سایت Myfxbook
سایت myfxbook از جمله سایت های مرجع برای معامله گران است شما می توانید در این سایت از امکانات مختلفی از قبیل اخبار لحظه ای، حسابگرهای مختلف و ساخت پورتفولیو و استیتمنت معاملاتی بهره مند شوید. می توانید با استفاده از مراحل زیر اقدام به گرفتن استیتمنت معاملاتی خود کنید.
- در اینجا حساب کاربری جدید ایجاد کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
- به بخش Portfolio رفته و سپس Add Account رو انتخاب کنید.
- سپس پلتفرم خود را انتخاب کنید.
- سرآخر هم مشخصات حساب معاملاتی خود را وارد کنید
استیتمنت گرفتن از سایت Fxblue
یکی از سایت های مطرح برای معامله گران، سایت Fxblue است. این سایت خدمات مختلفی از قبیل گرفتن گزارش دقیق حساب معاملاتی، چارت ابزارهای معاملاتی، محیط شبیه سازی شده برای بک تست از استراتژی های معاملاتی و..
اگر به دنبال داده های دقیق در مورد عملکرد معاملاتی خود هستید، سایت Fxblue این کار را دقت بالا و چارت های مختلف به شما نشان میدهد.
در اینجا به نحوه ی ثبت نام در این سایت و گرفتن استیتمنت معاملاتی پرداخته ایم.
- وارد سایت fxblue.com شده و سپس به بخش Fx Blue live رفته. در این بخش بنا به پلتفرم معاملاتی تان یکی از گزینه ها را انتخاب کنید. همچنین میتوانید اول در سایت ثبت نام کنید و بعدا حسابتان را به این سایت متصل کنید.
- در اینجا نام کاربری، رمز ورود و ایمیل خودتان را وارد کنید
- سپس به بخش statement رفته و در اینجا میتوانید از دو راه حساب خود را به سایت متصل کنید.
- سینک کردن اتوماتیک حساب
- نصب پابلیشر
برای نصب پابلیشر روی گزینه ی publisher app کلیک کنید و سپس بنا به پلتفرمتان پابلیشر مربوطه را دانلود کنید. در همان صفحه میتوانید راهنمای نصب پابلیشر را هم مشاهده کنید.
کلام آخر
برای موفق شدن در بازار پلن شخصی داشته و استراتژی معاملاتی خود را تدوین کنید. علاوه بر آن باید در طول باید مدام عملکرد خود را بررسی کنید و نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کنید. این بررسی عملکرد معاملاتی باید به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه باشد. به این نکته توجه داشته باشید که یادگیری تحلیل استیتمنت و یا کارنامه های معاملاتی این امکان را برای شما فراهم می کند که روال معاملات خودتان را به صورت دقیق دنبال کنید و از سوی دیگر حرفی برای گفتن داشته و ادعای هرکس را بدون دلیل و مدرک قابل قبول و منطقی قبول نکنید.
برای ثبت نام در بروکرهای معتبر بازار فارکس مجموعه تبریز فایننس بروکر معتبر اوپوفایننس را به شما معرفی می کند.
برای مشاهده مقالات بیشتر تبریز فایننس کلیک کنید
برای اطلاعات بیشتر از خدمات آکادمی تبریز فایننس به ربات تلگرامی تبریز فایننس زیر مراجعه فرمائید.
برای مشاهده ویدیون های آموزشی آپارات – تبریز فایننس کلیک کنید.
betine promosyon kodu: betine – betine
gate of olympus oyna [url=https://gatesofolympusoyna.online/#]gates of olympus demo[/url] gates of olympus giris
betine com guncel giris betine giris betine com guncel giris
http://betine.online/# betine promosyon kodu 2024
casibom guncel giris casibom casibom guncel giris
gates of olympus oyna demo gates of olympus slot gates of olympus slot