بررسی RTM بهینه سازی شده تبریز فایننس
RTM
قسمت اول
یکی از بزرگ ترین مزایای RTM این است که یک سبک کاملا پویاست و همه افراد می توانند دیدگاه و تجربیات خودشان را به این سبک اضافه کنند. ممکن است دو شخص RTM کار سبک معاملاتی متفاوتی نسبت به هم داشته باشند و اکثر RTM کارها از روی یک سری الگو و پَترن ها و ستاپ ها معامله می کنند، در صورتی که RTM بهینه شده توسط مجموعه تبریز فایننس دارای هیچ گونه ستاپ و یا الگویی برای معامله نیست و کاملا یک سبک تحلیلی است که در همه تایم فریم ها، در همه بازارها و در همه شرایط بازار کارایی دارد و می توانیم با آن معامله کنیم و برای ورود به معامله نیازی به یک اتفاق خاصی و یا یک الگوی خاصی نداریم، برای درک بهتر این مسئله تا انتهای مقاله همراه تبریز فایننس باشید.
پرایس اکشن RTM
این سبک با توجه به تجربیات چند ساله اساتید تبریز فایننس در سبک های متفاوتی مثل RTM،ICT، Smart Money، پرایس اکشن کلاسیک و انواع سبک های دیگر بهینه سازی شده و بخاطر این که اکثر مباحث این سبک از RTM برداشته شده است هیچ تغییری در نام سبک داده نشده و تحث عنوان RTM در این مجموعه استفاده و آموزش داده می شود. دلیل این بهینه سازی و تغییرات در سبک RTM این بوده که ما بتوانیم خطاهای احتمالی در سبک RTM و یک سری عدم دقت در نواحی و یک سری اشتباهات رایج در سبک RTM و یک سری الگو های مورد استفاده در RTM را از بین برده و از مسیر دقیق تر و ساده تری به نتیجه برسیم و نواحی دارای سفارش و روش های معامله گری را به صورت دقیق تر پیش بگیریم.
در این مقاله قصد داریم به چند مورد از دیدگاه های اشتباه یا ناقص RTM که در سبک RTM بهینه سازی شده، اصلاح شدند بپردازیم و جزئیات این نکات را بررسی کنیم:
- مورد اول مبحث ندیده تارگت در RTM است که تعدادی از RTM کارها ممکن است حتی با این اصطلاح آشنایی نداشته باشند ولی تعدادی از RTMهای دیگر وقتی که Spell و اورجین یک FTR را مشخص می کنند و در یک drop base drop ،FTR قیمت پس از اینکه از سمت پایین eng (اینگولف) کرد و در برگشت به داخل FTR از Spell گذر کرد و به ناحیه ای مابین Spell و اوریجین برخورد کرد اصطلاح ندیده تارگت به کار گرفته می برند در واقع این حرکت را به عنوان fo و زدن اوریجین در نظر می گیرند و انتظار زدن کف جدید را دارند در حالی که در یک سری مواقع این اتفاق افتاده و در مواقعی این اتفاق نمی افتد. دلیل این حرکت هم وجود اصطلاحی در RTM بهینه سازی شده به عنوان پراکندگی ذهنیت است همانطور که در شکل زیر می بینید وقتی که اوریجین دارای یک حرکت شارپ است و کینک های کوچکتری در این اوریجین دیده نمی شود ما در این حالت در نظر می گیریم که کل سفارشات داخل حرکت شارپ داخل کندل های شارپ پراکنده شده و اگر قیمت پس از عبور از Spell به این پراکندگی سفارشات اوریجین برخورد کند در نظر می گیریم که اوریجین زده شده و fo شده ولی ممکن است پراکندگی وجود نداشته باشد پس از اوریجین و قیمت پس از عبور از Spell به یک گره یا یک ناحیه ی کم سفارش برخورد کند در این حالت ما fo نمی گیریم و انتظار کف جدید را تا قبل زدن اوریجین نداریم.
- مورد بعدی بحث ignore در RTM عمومی است. تصور کنیدکه شما در یک drop base drop ،FTR از سمت fo این FTR یک dp پیدا کردید . این dp را به آینده بازار انتقال دادید و هنگام رد شدن قیمت از dp به صورت sharp رد شده و هیچ واکنشی به این ناحیه سفارش نداده در این صورت شما در نظر بگیرید که این ناحیه ignore شده و در آینده می تواند یک نقطه مناسب برای sell باشد در چنین شرایطی ممکن است که بازار یک ناحیه دارای سفارش را رد کند و هیچ اهمیتی به آن ندهد اگر واقعا آن ناحیه دارای سفارش باشد حتما باید حداقل یک واکنش کوچک یا یک اصلاح کوچک داده باشد. این دیدگاهی است که RTM عمومی نسبت به بحث ignore دارند.
- مبحث دیگری که در RTM وجود دارد موضوع Pre cp و End of cp است که پس از ایجاد یک حرکت cp و فشرده بعد از دیدن تارگت، قیمت وقتی که برمی گردد اول درایو آخر cp را eng (اینگولف) کرده و گره می سازد به این گره در RTM عمومی Pre cp گفته می شود پس از ادامه حرکت قیمت eng (اینگولف) درایو اول یک گره دیگر ساخته می شود و به این گره End of cp گفته می شود که در آینده RTM کار های عمومی از این گره ها انتظار واکنش داشته و انتظار دارند این گره ها دارای سفارش باشند ولی بعضی مواقع این اتفاق نمی افتد یا بعضی مواقع هنگام eng و رد شدن درایو اول و آخر cp اصلا گرهی ایجاد نشده و قیمت به صورت sharp حرکت می کند.
در RTM اختصاصی مجموعه تبریز فایننس ما این موضوع و این اصطلاحات را به این صورت اصلاح کردیم که قیمت قبل از رسیدن به تارگت، چه منجر به eng باشد و چه منجر به of باشد قبل از حرکت قیمت به سمت این تارگت یک پیچ آخر و یک گره آخری ساخته می شود و این گره قیمت را وادار به حرکت به سمت تارگت می کند و مهم نیست قبل از این گره ما cp داشته یا یک حرکت و یا یک حرکت sharp داشته باشیم. ما با مشخص کردن اورجین این گره و امتداد آن به سمت راست به یک گرهی می رسیم که این گره اورجین کل این FTR می باشد، ناحیه ی دارای سفارش کل این FTR بوده که در بعضی مواقع با RTM ،Pre cp کارهای عمومی یک گره می شود ولی در بعضی مواقع که قیمت نتوانسته سقف درایو آخر را eng کند RTM کارهای عمومی این گره را از دست داده و نمی توانند ناحیه دارای سفارش را به درستی مشخص کنند.
پس به این نتجه می رسیم که همه چیز بستگی به سواپ گیری و دنبال کردن انتقلات سفارش دارد و نیاز نیست اصطلاح های اضافی و پیچیده را که شاید حتی دارای نقض هم باشند به سبکمان اضافه کنیم ما در RTM بهینه شده و اختصاصی خودمان سعی کردیم از ایجاد اصطلاحات اضافی دوری کرده و اصطلاحاتی که توجیح ساده تر و راحت تری داشتند را بهینه کرده و تغییر بدهیم تا به یک نتیجه دقیق تر و ساده تری برسیم.
ignore در RTM بهینه سازی شده
مبحث بهینه شده بعدی ignore است که در RTM عمومی وقتی که قیمت بدون واکنش به یک ناحیه ی مهم و دارای سفارش به صورت شارپ(sharp) از آن ناحیه عبور می کند این انتظار پیش می آید که در برگشت بعدی و مجدد قیمت به آن ناحیه یک واکنشی داشته باشیم و قیمت یکباره این ناحیه را ignore کرده( یعنی نادیده گرفته) و در برگشت دفعه بعدی قیمت، این ناحیه می تواند برایمان دارای سفارش و واکنش باشد. این ناحیه بعضی وقت ها رد شده و ما بعد از آن واکنش را مشاهده کرده ایم و بعضی اوقات قیمت نرسیده به آن ناحیه واکنش را مشاهده کرده و علت این مسئله را نمی دانستیم در حالی که در RTM بهینه شده همه ی این قضایا به انتقال سفارش بر می گردد و ما کاملا با این موضوع که قیمت یک ناحیه دارای سفارش را ندیده گرفته و از آن جا رد شده را قبول نمی کنیم و این موضوع دور از منطق و از نظم بازار است. در بعضی مواقع قیمت به قدری sharp حرکت می کند که هنگام عبور از ناحیه ی دارای سفارش یک کندل بزرگ و اسپایک(spike) را مشاهده می کنیم و سفارش موجود در کل آن کندل اسپایک پخش می شود در این صورت گفته می شود که پراکندگی ذهنیت در کندل وجود دارد و سفارش به کل کندل انتقال پیدا کرده و پس از این انتقال سفارش و به دست آوردن کندل دارای سفارش، هنگام برگشت قیمت از آن کندل انتظار برگشت و واکنش داریم چرا که این کندل دارای سفارش به صورت پراکنده بوده و می تواند یک بار قیمت را نگه دارد.
همراهان همیشگی تبریز فایننس ممنون که تا اینجای مقاله با ما همراه بودید منتظر قسمت دوم مقاله اختصاصی از تیم مجموعه تبریز فایننس باشید.
گردآوری توسط: استاد علی عبدالهی
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بررسی RTM بهینه سازی شده تبریز فایننس(قسمت سوم)
بررسی RTM بهینه سازی شده تبریز فایننس(قسمت دوم)
پرایس اکشن (Price Action) یا رفتار شناسی قیمت چیست؟
تشخیص جهت حرکت قیمت با سبک RTM
چه چیزی در سبک RTM باعث می شود ریسک به ریوارد و هم وین ریت بالا داشته باشیم؟
آموزش رایگان پرایس اکشن RTM
355 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
farmacia online barata y fiable: farmacia online internacional – farmacia online madrid
https://betine.online/# betine sikayet
https://betine.online/# betine com guncel giris
starzbet guncel giris: starzbet – starz bet giris
betine sikayet [url=http://betine.online/#]betine guncel giris[/url] betine com guncel giris
http://starzbet.shop/# starzbet guncel giris