تبریز فایننس

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) چیستند ؟

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters)

به مشاغل و یا افرادی که به دنبال ارزهای دیجیتال سرقت شده و یا گمشده می باشند ، Cryptohunters می گویند. بنابراین امکان دارد این افراد ،بتوانند به بازیابی کلیدهای خصوصی گم شده و یا رمزهای عبور فراموش شده ، کمک شایانی کنند .

 

کریپتو هانتر ها برای انجام فرایند بازیابی رمز ارز های گم شده و یا سرقت رفته ، از طیف گسترده ای از روشها و تاکتیک ها نظیر ابر رایانه ها و همچنین اقداماتی همچنین هیپنوتیزم درمانی بهره می برند . همانطور که می دانید با در نظر گرفتن افزایش بسیار زیاد ارزش دنیای کریپتوکارنسی ، این بازار به یک تارگت و هدف کلیدی و مهم برای هکرها و سارقان تبدیل شده است.

 

بنابراین نقش کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) خیلی بیشتر از قبل شده است و اشخاص زیادی به جهت بازیابی رمز عبورهای خودشان به آنها مراجعه می کنند. معمولاً کاربران با از دست دادن دسترسی خود به انبار ارزهای دیجیتال و یا کیف پول ها ، بخشی از رمز ارزها و یا بخشی از ارزهای دیجیتال خود را از دست می دهند و امیدشان این است که کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) قادر هستند سرمایه های آنان را بر گردانند. در این مقاله ابتدا نقش کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) را تعریف خواهیم کرد و به بررسی انواع آن و میزان هزینه این خدمات ارائه شده از سوی کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) خواهیم پرداخت.

 

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) چیستند ؟

 

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters)

 

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) با آژانس هایی که به عنوان مجری قانون و دارندگان ارزهای دیجیتال  ، به بازیابیو جست و جو ی رمز ارزهای دزدیده شده ویا  نابه جا میپردازند ،و به صورت همزمان با آنان کار می کنند. کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) شامل اشخاص متخصص بازیابی و یا شکستن کیف پول های دیجیتال می باشند که عمدتا به صورت انلاین خدمات خود را اجرا می کنند.

 

بنابراین آنها جزئیات اساسی مثل آخرین کلید خصوصی داده شده و همچنین جزئیات و اطلاعات احتمالی که امکان دارد فرد در ایجاد کلیدهای خصوصی خود از آنها استفاده کرده باشند، را از فرد تقاضا می کنند . (نظیر شماره تلفن، تاریخ تولد، و یا نام حیوانات خانگی فرد) سپس کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) بوسیله برنامه های کامپیوتری خود ، از این اطلاعات استفاده میکنند.

 

سپس با تشکیل صدها و حتی هزاران ترکیب ممکن ، تلاش به شکستن کلیدهای ایمن کیف پول ها ، یکی پس از دیگری می کنند. در حالیکه ماهیت غیرمتمرکز بودن و غیرقانونی بودن این رمز ارز ها ، همان بخشی است که برای کاربران و سرمایه گذاران جذاب می باشد ، طبیعتاً به دلیل ناشناس بودن این سیستم ها،  سارقان و هکرها نیز جذب آن می شوند.

 

انواع کریپتو هانتر ها (Cryptohunters)

 

نمونه‌هایی از کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) رمزنگاری شامل شرکت‌هایی می باشند که هدف آنها بازیابی کیف پول‌های خراب و رمزهای عبور انها ، از طریق نرم‌افزارهای تخصصی جهت تولید میلیون‌ها رمز عبور بالقوه ، می باشد. بعضی از کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) و یا همان سرویس های بازیابی اطلاعات از طرح و نقشه های هک بهره می برند که هکرها برای سرقت بیت کوین استفاده می نمایند.

 

بیشتر این سرویس ها قادر هستند برای دسترسی و جستجو به رمز عبور های سیو شده در فایل های متنی ، از خدمات برگدانی و بازیابی اطلاعات استفاده نمایند. این گروه ها عموماً هزینه ثابت و غیر متحرکی را دریافت می کنند که درصد موفقیت بالایی دارند و در طول چند روز صورت می گیرد.

 

 

در این گروه ها فقط اشخاص برنامه نویس با فن آوری حضور ندارند ، بلکه در گروه ها،”کریپتو هیپنوتیزم” و یا همان cryptohypnotists  وجود دارند که با ادعای بازیابی رمزهای عبور از طریق باز کردن ضمیر ناخودآگاه اشخاص از طریق تکنیک ها و روشهایی مثل هیپنوتیزم ، خدمات مدیریت ذهن خود را خدمت کاربران ارائه می دهند. اشخاص کریپتو هیپنوتیزم سعی دارند به صاحبان رمز ارز ها کمک کنند تا آنها بتوانند از نظر ذهنی ، مکان و اطلاعاتی را که امکان دارد به عنوان کلید خصوصی انتخاب را بازیابی نمایند.

 

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters)

 

 

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) ، می توانند برای ردیابی و مشخص کردن مسیرهای سرقت و یا کلاهبردای ، خدماتی را ارائه می کنند. هدف آنها این است که با همکاری آژانس های قانونی ، به تشخیص مکانی که رمز ارز های دزدیده شده به آنجا منتقل شده اند، بپردازند. این اطلاعات برای باطل نمودن تراکنش های مرتبط با مسدود کردن و سرقت کیف پولها ، ضروری است.

 

 

در صورتی که هکر ها و سارقان از صرافی ها برای پول نقد استفاده نمایند ، یک راه حل مهم و کلیدی جهت بازیابی نمودن را در اختیار کریپتو هانتر ها (Cryptohunters)  می گذارند. اما اقدامات سارقان و مجرمان این حوزه ، از این چیز ها پیچیده‌تر شده‌ است و آنها معمولاً ارز دیجیتالهای مانند بیت‌کوین را به ارزهای دیجیتال جایگزین تبدیل می‌نمایند تا بتوانند اثر انگشت و رد پای خود را پنهان سازند و یا بوسیله صرافی‌های خارجی ، اقدام به نقد کردن پول کنند. بنابراین این اقدام ،عملیات بازیابی برای کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) دشوار تر می کند و مدت زمان به نتیجه رسیدن این اقدامات طولانی تر خواهد شد.

 

هزینه خدمات کریپتو هانتر ها (Cryptohunters)

 

 

معمولاً کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) قسمتی از موجودی بازیابی شده، را به عنوان هزینه خدمات دریافتی انتخاب می کنند. (به عنوان نمونه 20 درصد از کل موجودی بازیابی شده). ولی باید در نظر گرفت که این قیمت‌ ها بسته به میزان موفقیت بازیابی ، می تواند متفاوت باشند. زیرا بیشتر این خدمات در صورت موفقیت‌آمیز بودن ، امکان دارد ماه ها زمان بر باشد.

 

 

علاوه بر این این امکان وجود دارد که کریپتو هیپنوتیزم‌ کنندگان و همچنین ارائه دهندگان خدمات بازیابی مبتنی بر کامپیوتر؛ بخواهند علاوه بر درصدی از مبلغ برگردانده شده ، هزینه ثابتی را نیز دریافت نمایند. کریپتو هیپنوتیزم‌کنندگان نیز متناسب با ساعات و تعداد جلسات که برای بازیابی جزئیات و اطلاعات فراموش شده صرف می کند ، مبلغ ثابتی را بر اساس هر جلسه از صاحبان رمز ارز ها ، دریافت نمایند.

 

 

شاید برای شما نیز جالب باشد که بدانید 20% از ارز دیجیتال بیت کوین در گردش یا در کیف پول گم شده یا قفل شده است.

 

 

ملاحظات ویژه

 

عمده ترین مشکلی که باعث از دست رفتن ارز دیجیتال می‌شود ، این موضوع است که صاحبان رمز ارز ها دسترسی به انبار ارز دیجیتال یا همان کیف پول خود را از دست می‌دهند. دارایی های دیجیتال در چنین کیف پول هایی بوسیله یک کلید خصوصی مخصوص و منحصر به فرد ، که یک رشته طولانی متشکل از نویسه های الفبایی عددی شبیه به یک رمز عبور یا پین کد بانکی جهت دسترسی داشتن به حساب بانکداری اینترنتی است ، ایمن نگه داشته می شوند.

 

کریپتو هانتر ها (Cryptohunters)

 

به خاطر این امر که رمز ارز های دیجیتال و همچنین کیف پول‌ها در یک اکوسیستم غیرمتمرکز مشغول به کار هستند ، هیچ نهادی برای ارائه‌ کننده خدماتی مرکزی جهت بازنشان کردن و یا صدور دوباره کلید برای صاحبان رمز ارز اصلی موجود نیست.  دسترسی به کلید خصوصی و همچنین حفظ امنیت کلید خصوصی به آن تنها بر عهده خود افراد می باشد. بیشتر اشخاص این کلید خصوصی را فراموش می‌کنند یا اشتباه وارد می کنند و کیف پول ویا ولت دیجیتال برای آنها غیرقابل دسترس می‌شود. موارد دیگر از ناپدید شدن ارزهای دیجیتال میتوان به افزایش تعداد سرقت ها ، هک ها و کلاهبرداری ها، اشاره کرد.

 

سخن پایانی

 

به کاربران دنیای کریپتو کارنسی توصیه می نمایم تمام رمزها و کلید خصوصی خود را در مکانی امن نگهداری نمایند ، تا توکن ها و رمز ارز های خود را از دست ندهند که در نهایت درگیر عملیات هزینه بر و زمانبر Cryptohunter نشوند ، چون امکان دارد حتی بوسیله کریپتو هانتر ها (Cryptohunters) نیز نتوانند سرمایه و دارایی های خود را بازگردانند.

 

آکادمی تبریز فایننس یکی از بهترین مجموعه ها در غرب کشور است که سعی دارد بستری مناسب برای علاقه مندان در حوزه ی ارز دیجیتال با برگزاری دوره هایی مثل دوره ارز دیجیتال و دوره پرایس اکشن نوین و دوره های دیگر ایجاد کند.

 

شما می توانید با شرکت در این دوره ها سرمایه گذاری بی نظیری در کارنامه مالی خود ثبت کنید و به یک تریدر حرفه ای تبدیل شوید.

adminn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *