تبریز فایننس

انواع سرمایه گذار در بازار بورس !

انواع سرمایه گذار در بازار بورس

انواع سرمایه گذار در بازار بورس : اگر در زندگی روزمره خودتان ثبات احساسی ندارید یا به دفعات زیاد، دچار استرس می شوید و یا نظم و انضباط در کارها نداشته و یا حتی انسان مسئولیت پذیری نیستید و وقتی کاری را به شیوه صحیحی انجام نمیدهید ولی دیگران را سرزنش می کنید، خبر بد برای شما این است که برای فعالیت در بازار سرمایه هم دچار دردسر خواهید شد.

 

به عنوان مثال کسانی که آموزش دیده اند تا بر طبق چک لیست هایشان کارها را انجام دهند زودتر از بقیه موفق خواهند شد. حتی اگر سرمایه بسیار زیادی داشته یا از هوش بالایی برخوردار باشید بدون رعایت موارد بالا، باز هم بازدهی لازم را نخواهید داشت. نیازی نیست تا هوشتان مانند هوش انیشتین باشد ولی باید هوش ذهنی و هوش مالی متوسط رو به بالایی به همراه مهارت تصمیم گیری و حل مسئله و محاسبات را داشته باشید.

 

هوش مالی، مرتبط با کسب در آمد و محافظت از پول و بودجه بندی سرمایه است و جزیی از هوش ذهنی یا همان IQ است. مثلا اگر یک نفر در سال ده میلیون تومان درآمد داشته و ده میلیون تومان هم هزینه داشته باشد، در مقابل کسی که ده میلیون تومان درآمد دارد و هشت میلیون تومان هزینه و دو میلیون تومان از پولهای خود را سرمایه گذاری می کند دارای هوش مالی ضعیف تری است.

 

اینکه کسی بتواند جدای از میزان درآمد خود مبلغی از درآمد خود را پس انداز و سرمایه گذاری کند دارای هوش مالی بالایی است. در نهایت اینکه هرچه سود بالاتری از سرمایه خودتان کسب کنید دارای هوش مالی بالاتری هستید. اگر در هر کدام از موارد ضعیف هستید خبر خوب این است که می توانید بیاموزید که چگونه تبدیل به یک معامله گر موفق شوید، اما اگر نمی توانید، بهتر است شغل دیگری را برگزینید.

 

انواع سرمایه گذار در بازار بورس

 

مطمئن باشید اگر با عشق و علاقه به آموزش و یادگیری بپردازید، زندگیتان با ترید کردن و معامله گری همراه با پویایی و نشاط و تقویت ذهن خواهد بود. به جای اینکه ساعت ها وقت خودتان را برای شغلی که به اجبار وارد آن شده اید و از هر حیث به آن علاقه ای ندارید و فقط برای کسب درآمد به اجرای دستورات مدیر و رییس و سر و کله زدن با افراد مختلف صرف کنید،

 

لحظهای خودتان را تصور کنید که رییس خودتان هستید و هستید و لازم نیست تا از دستورات کسی پیروی کنید و با هر بار معامله موفقی که انجام میدهید نیرو و انرژی تان برای شروع دوباره و کسب دانش و تجربه جدید بیشتر می شود و به امکانات مالی و آرامشی که منتظرش هستید می رسید. آن وقت تصمیمتان برای آموزش و یادگیری، جدی تر خواهد شد. فقط سه اصل علاقه، تلاش و منظم بودن را باید همیشه رعایت کنید.

 

انواع سرمایه گذار در بازار بورس و بازه های زمانی سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در بازه های مختلف کوتاه مدت که میانگین بین ۳۰ تا ۴۵ روز و میان مدت که حدود ۶ ماه است و بلند مدت که حدود یکسال و بیشتر است، تقسیم بندی می شود.

 

انواع سرمایه گذار در بازار بورس

سرمایه گذارانی که در بازارهای معامله اوراق بهادار وجود دارند متنوع و به شرح زیرند:

۱. اشخاص حقیقی:

گروهی هستند که بیشتر به امید سود بردن از سرمایه گذاری اقدام به خرید یا فروش اوراق بهادار می کنند. در برخی موارد، وقتی سرمایه این افراد زیاد باشد، ممکن است هدف دیگری همچون بدست گرفتن کنترل شرکت از طریق خرید درصد بالایی از سهام آن شرکت نیز دنبال شود.

 

٢. اشخاص حقوقی :

 

این اشخاص که معمولاً به دلیل سرعت عمل و حجم منابع مالی ، تاثیر بسزایی در بازار بورس اوراق بهادار دارند ، دارای طیف گسترده ای هستند که برخی از آنها عبارتند از : بانک ها ،صندوق های بازنشستگی ، شرکت های بیمه ، شرکت های سرمایه گذاری و سایر اشخاص حقوقی .

 

سخن پایانی

در این مقاله قصد داشتیم باهم انواع سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار را توضیح دهیم و تفاوت هر کدام را با هم بررسی کردیم . اگر شما علاقه مند به مطالعه مقالات بورس هستید ، پیشنهاد میکنیم حتما مقاله “ نکاتی مهم برای تحلیل بازار سرمایه” و “اصول اولیه بازار بورس اوراق بهادار” تبریز فایننس را حتما مطالعه نمایید.

 

آکادمی تبریز فایننس یکی از برترین و بهترین آموزشگاه بازار های مالی در سطح شمال غرب و تبریز است.تبریز فایننس برگزار کننده دوره ارز دیجیتال، دوره فارکس و  دوره بورس اوراق بهادار و پرایس اکشن است.اگر می خواهید درباره تبریز فایننس بیشتر بدانید می توانید از مقالات و جزئیات دوره ها و همچنین اخبار های وب سایت ، مارا دنبال کنید.

adminn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *