استراتژی دیوار فروش در بازار ارزهای دیجیتال

استراتژی دیوار فروش در بازار ارزهای دیجیتال : یکی از تدابیری که نهنگ ها برای بلعیدن سرمایه در بازار اندیشیده اند، ایجاد سل واله است. لازمه آن، در اختیار داشتن سرمایه زیاد و همچنین بهره مندی از اطلاعات کافی در رابطه با بازار است.
این استراتژی معمولا در مورد ارزهایی کارساز است که مطمئنا در آیندهی نزدیک ارزش آن ها چند برابر رشد پیدا می کند. در اینجا آینده نزدیک به معنی چند ماه است. نهنگ هایی که از این روش استفاده می کنند، همواره به اطلاعات داخلی دسترسی دارند و پیش از آنکه کل بازار بداند؛ متوجه تغییرات آن می شوند
اما یک سوال نهنگ ها از چه راهی سود می کنند؟ نهنگ ها، ارزهای ارزان قیمت میخرند، آن ها را نگه می دارند و از همین راه سود می کنند. هر چقدر موقعیتشان بهتر باشد، بیشتر می توانند قیمت ها را دست کاری کنند، روش انجام این کار به این صورت است که قیمت ها به صورت تصنعی پایین نگه داشته می شوند،
یک سوال دیگر، چطور این کار را انجام می دهند؟ برای این منظور، نهنگ ها دیوار (sell wall) کلانی را ایجاد می کنند. این موضوع به خوبی در نمودار عمق بازار قابل مشاهده است. سل وال قیمت را پایین می کند. یک نکته مهم که در اینجا میتوان به آن اشاره کرد این است که به دنبال یک اتفاق بخصوص قیمت ها همانطور ثابت می مانند و بالا نمی روند.
این موضوع سرمایه داران را نگران کرده و آن ها را به فروش، آن هم با پایین ترین قیمت ممکن ترغیب می کند، نهنگ ها هم از فرصتی که پیش آمده برای خرید استفاده می کنند.همزمان با منتشر شدن این خبر، سل وال ها برداشته می شوند. حتما با مفهوم (Surge price) یا قیمت نوسانی آشنا هستید؛ یعنی زمانی که مطابق با بالا رفتن تقاضا، هزینه نیز افزایش پیدا کند.
از این رو، با برداشته شدن سل وال موج قیمتی بزرگی در بازار بلند می شود و کانال ها شروع می کنند به ارسال تصاویر و میمهای لامبورگینی و ماه ! وقتی که حاشیه قیمتی به اندازه کافی گسترش پیدا کرد، نهنگ ها دامپ کردن را آغاز می کنند. پس این روش هم در نهایت به پامپ و دامپ ختم می شود. از آنجا که نهنگ ها سرمایه زیادی در دست دارند، ا می توانند مدت ها این کار را ادامه دهند.
VeChainبرای این روش مثال خوبی است و معمولا سل وال های بزرگی دارد که هفته ها طول می کشند. قیمت آن خیلی افزایش پیدا نمی کند و ارتباط چندانی با قیمت واقعی بازار ندارد. این سل وال ها در تصویر زیر قابل مشاهده هستند.
گاهی اوقات این دیوارها برای مدت کوتاهی برداشته می شوند. در این حین، قیمت ها در بازار طی یک بازه زمانی کوتاه افزایش پیدا می کنند. همانطور که مشاهده می کنید، حتی اگر قیمت ها در بازار سقوط کنند هم سل وال بناء می شود
یک مساله خوب هم این است که از راه سرمایه گذاری های بزرگ هم می توانید سود ببرید. ارزش آنجه روی آن سرمایه گذاری می کنید، طی زمان بالا می رود و اگر همانطور دست نخورده باقی بماند، سود اور خواهد بود. احتمالا اینطور که از قراردادهای دولتی، فناوری امیدوار کننده و غیره پیداست، VeChain سود بالاتری دارد.
اگر واقعا معلوم شود که دولت چین کاملا از VeChain پشتیبانی می کند؛ امسال، سال پر ماجرایی خواهد بود. شاید VeChain سود اور ٹرین سرمایه گذاری امسال باشد، اما مثل همیشه باید منتظر بمانیم و ببینیم چه پیش می آید. هنور هیچ چیز قطعی نیست.
این مطلبی که خواندید مربوط به استراتژی دیوار فروش در بازار ارزهای دیجیتال بود. شما به سادگی می توانید با ورود به بخش اخبار وبسایت آکادمی تبریز فایننس ، از مهمترین اخبار و رویدادهای دیگر انواع بازار های مالی نظیر : بازار فارکس ، بازار بورس و بازار جهانی ارز دیجیتال مطلع شوید.
همچنین این مجموعه بوسیله تیم و اساتید حرفه ای خود اقدام به برگزاری دوره های مختلف مثل : دوره بورس اوراق بهادار ، دوره پرایس اکشن نوین و دیگر دوره ها کرده است. که پس از اتمام دوره ها فرد به راحتی میتواند در این بازار ها ترید کرده و سرمایه گذاری بهینه ای داشته باشد.
لازم به ذکر است که وبسایت تبریز فایننس ، آموزشهای رایگان را در اختیار شما عزیزان قرار داده است و می توان گفت این آموزشها مکمل دوره ها هستند و میتوان تضمین کرد که شما با این مطالب(دوره ها و آموزش های رایگان) به یک تریدر حرفه ای تبدیل خواهید شد.