تبریز فایننس

قیمت نفت احتمالا شیب صعودی به خود بگیرد

قیمت نفت احتمالا شیب صعودی به خود بگیرد

قیمت نفت احتمالا شیب صعودی به خود بگیرد چه دلیلی ممکنه داشته باشد : نفت سال جاری را با 70 دلار در هر بشکه آغاز کرد و این نگرانی را در بین تحلیلگران، اقتصاددانان و بانک های مرکزی ایجاد شد که نفت ممکن است باعث کند شدن اقتصاد جهانی شود.


در حال حاضر، قیمت هر بشکه نفت خام به بالای 70 دلار رسیده است و نگرانی اقتصاددانان، تحلیلگران و بانک های مرکزی در مورد برهم زدن بهبود اقتصادی جهان را افزایش داده است.

اگر قصد شرکت در دوره فارکس تبریز فایننس را دارید اینجا کلیک کنید.


کارشناسان معتقدند افزایش قیمت نفت در کشور های در حال توسعه که حساسیت بیشتری به بالا و پایین شدن بازار های مالی دارند، باعث فشار تورمی در این کشور ها خواهد شد. سوخت و غذا به طور کلی عمده هزینه های مصرف کننده در اقتصاد های در حال ظهور را تشکیل می دهد، بنابراین کشور های در حال توسعه بیشتر از بازار های بالغ نگرانی در مورد افزایش نرخ ها داشته و تحت تأثیر افزایش قیمت نفت قرار دارند. همچنین تورم در کشور های پیشرفته مانند: ایالات متحده در حال شکل گیری است که این نگران کننده است.

چرا قیمت نفت احتمالا شیب صعودی به خود بگیرد


کاخ سفید اخیرا نسبت به تأثیر افزایش قیمت نفت بر مصرف کنندگان آمریکایی ابراز نگرانی کرده و گفته است که «معتقد است تولید کنندگان از ظرفیت تولید کافی برخوردار باشند.


با این حال، اکثر تحلیل گران بر این عقیده هستند که قیمت نفت – که در حدود 75 دلار در هر بشکه است – آنقدر زیاد نیست که رشد اقتصادی، به ویژه در ایالات متحده و اروپا را کند، کند. در این مناطق، خدمات و تولید سهم زیادی از تولید ناخالص داخلی را تشکیل می دهند و هزینه نفت به عنوان قسمتی از تولید ناخالص داخلی تا کنون در سطح نگران کننده ای قرار ندارد.

هفته گذشته، اقتصاددانان و تحلیل گران به وال استریت ژورنال گفتند که «قیمت نفت هنوز به سطحی نرسیده است که بتواند رونق اقتصادی در بازار های پیشرفته را به تعویق بیندازد.»


در سطح جهانی، بهای نفت به عنوان سهمی از تولید ناخالص داخلی که از آن به عنوان بار نفت یاد می شود، در سال جاری به دلیل افزایش قیمت نفت افزایش می یابد، اما طبق تخمین ها، اگر متوسط ​​قیمت نفت 75 در هر یک از بشکه ها باقی بماند، بار نفت قرار است به 2.8 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان برسد، که هنوز هم از متوسط ​​بلند مدت 3.2 درصدی سال های گذشته کم تر خواهد بود. لازم به ذکر است که قیمت هر بشکه نفت خام باید بالای 10 دلار از متوسط ​​قیمت فعلی باشد تا بار نفت بتواند به میانگین بلند مدت خود برسد.

نظر کمیسیون اورپا درباره قیمت نفت احتمال شیب صعودی آن

کمیسیون اروپا معتقد است که افزایش قیمت انرژی و کالا ها در سال میلادی جاری، همراه با تنگن اهای تولید و کمبود برخی مواد اولیه، باعث ایجاد فشار های تورمی بر اقتصاد منطقه در این کشور ها خواهد شد.


انتظار می رود افزایش قیمت نفت خام، تأثیر بسیار کم تری نسبت به رشد اقتصادی و چشم انداز در اقتصاد های پیشرفته به نسبت چند دهه گذشته داشته باشد، اما قطعاً قیمت های بالا تر برای اقتصاد های در حال توسعه، به ویژه برای آن دسته که وابستگی زیادی به واردات نفت از کشور هندوستان دارند، چالش برانگیز خواهد بود. تحلیل گران اعلام کردند: «خط قرمز اقتصادی این کشور ها را نفت 80 دلاری می دانند.»


آینده نگری قیمت نفت در سال جاری


در ژوئن 2021 به طور متوسط قیمت هر بشکه نفت خام برنت ​​73 دلار در هر بشکه حدس زده شد و هر ماه 5 دلار افزایش یافت. سال 2019، ژوئن اولین ماهی بود که قیمت نفت خام برنت را در بالا ترین سطح خود دید. افزایش اخیر قیمت این طلای سیاه نشان دهنده انتظارات بازار از گلوگاه تولید در بازار نفت است که در کم تر شدن مداوم نفت جهانی نشان داده می شود.


با تسریع روند واکسیناسیون در برخی از نقاط جهان، سفر و حمل و نقل در سال جاری میلادی رشد چشمگیری داشته است. علاوه بر افزایش تقاضا برای این طلای سیاه، ادامه محدودیت های تولید در اوپک پلاس باعث حفظ قیمت این طلای سیاه شده است.

قیمت نفت

درکنار افزایش تقاضا برای این طلای سیاه تداوم محدودیت تولید در اوپک پلاس باعث حفظ قیمت این طلای سیاه شده است.
اگرچه ذخایر جهانی نفت با سرعت کم تری نسبت به ابتدای سال در ماه های مه و ژوئن کاهش یافت، اما طی دو ماه گذشته یک میلیون و 200 هزار بشکه در روز نشان می دهد که بازار نفت همچنان با کسری ساختاری روبرو است.

در مدت کوتاهی، پیش بینی ها نشان داد که اگر اوپک پلاس تصمیم به افزایش تولید و تأمین بخشی از تقاضای جهانی نفت و کاهش میزان کاستی موجودی جهانی داشته باشد، قیمت ها در بازار oil متعادل می شوند و یک بشکه نفت خام برنت در بازه قیمتی 71 تا 73 دلار باقی می ماند.


در دراز مدت، پیش بینی ها حاکی از آن است که در سال 2022، بر خلاف سال 2021، عرضه نفت از تقاضای آن پیشی خواهد گرفت، زیرا قیمت بالای نفت در سال 2021 میلادی، میل تولید کنندگان به تولید بیشتر این طلای سیاه را افزایش می دهد.
پیش بینی می شود نفت خام برنت سال آینده در حدود 67 تا 70 دلار در هر بشکه باشد.

adminn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *