تبریز فایننس

تورم داغ در ماه می

تورم داغ در ماه می

تورم داغ ماه می، انتظارات از فدرال رزرو، برای ادامه افزایش نرخ بهره را تا ماه سپتامبر در گام های نیم درصدی افزایش داد و حتی صحبت از حرکت بزرگتر نیز مطرح شده است.

سرمایه گذاران شرط بندی ها را بر روی 75 واحد افزایش نرخ بهره در جلسه آینده افزایش دادند، اگرچه ناظران فدرال رزرو تردید دارند که جروم پاول، این اقدام را انجام دهد.

سارا هاوس، اقتصاددان ارشد ولز فارگو گفت: حتی در این زمان‌های پرشتاب، فدرال‌رزرو تمایلی به غافلگیری بازارها ندارد و من شانس افزایش 75 واحدی نرخ بهره را کم می بینم. با این حال، می‌توانیم ببینیم که پاول در کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست به وضوح نشان می‌دهد که اگر شاهد کاهش تورم نباشیم، 75 واحد افزایش، برای جلسات آینده روی میز است.

استفن استنلی، اقتصاددان ارشد در امهرست گفت: شانس 3 افزایش نرخ متوالی 50 واحدی را زیاد می دانم ولی از نظر من افزایش 75 واحدی بعید است

 

اگر میخواهید از بروزترین اخبار دنیای ارز و فارکس مطلع شوید به سایت تبریز فایننس مراجعه کنید.

tabrizfinance

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *