تبریز فایننس

خبر خوش برای بورسی ها

خبر خوش برای بورسی ها

خبر خوش برای بورسی ها : جدول تغییرات نرخ بهره بین بانکی نشان می دهد که نرخ سود در این بازار از 19.76 درصد در اردیبهشت ماه امسال به 17.95 درصد در ماه جولای کاهش یافته است و باید دید عواقب آن برای بازار سرمایه چیست.


نرخ بهره بازار بین بانکی نوعی نرخ بهره در بازار پول است که به نرخ بهره یا نرخ بهره در بازارهای دیگر اشاره دارد. در واقع، این نرخ قیمت ذخایر بانک ها و زمانی است که در پایان دوره کوتاه مدت، چه روزانه و چه هفتگی، قرار دارند. آنها کسری ذخیره دارند، از بانک های دیگر در بازار بین بانکی یا از بانک مرکزی وام می گیرند.

اگر میخواهید در بورس معامله کنید پیشنهاد ما این است که در دوره بورس تبریز فایننس شرکت کنید

خبر خوش برای بورسی ها

 

هفته گذشته، نرخ بهره بین بانکی در محدوده 18.12٪ نوسان داشت، اما گزارش جدید بانک مرکزی در مورد عملکرد بازار بین بانکی نشان می دهد که مانند ماه های گذشته، نرخ بهره بین بانکی در حال کاهش است و وارد کانال 17٪ شده است
نرخ بهره بین بانکی که به عقیده بسیاری از کارشناسان تأثیر بسزایی در نمادهای بانکی بورس دارد، هنوز به نظر نمی رسد که تأثیر آن را به وضوح نشان دهد.

در دو هفته گذشته، بورس رشد چشمگیری داشته و شاخص کل از محدوده یک میلیون و 270 هزار واحد فراتر رفته است. اما دلیل اصلی رشد بازار سهام در روزهای اخیر هنوز مشخص نشده است.


نرخ بهره بین بانکی از ماه ژوئن به زیر 19 درصد رسیده و در کانال 18 درصدی نوسان داشته است اما سرانجام در تیرماه با ادامه روند نزولی نرخ، وارد کانال 17 درصدی شد.

جدیدترین اخبار بورس را در سایت تبریز فایننس و بخش اخبار بورس دنبال کنید.

خبر خوش برای بورسی ها : بورس هفته را با افت آغاز کرد


بازار سرمایه هفته جدید را با روندی نزولی آغاز کرد، به طوری که شاخص کل سهام بیش از 11000 واحد افت کرد.
در معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس 11306 واحد کاهش یافت و در سطح 1،270،000 واحد ایستاد.
شاخص کل با همان معیار وزنی 96 واحد کاهش یافت و به 392،489 واحد رسید.
معامله گران در این بازار 820 هزار معامله به ارزش 43993 میلیارد ریال انجام دادند.

خبر خوش برای بورسی ها

صنایع پتروشیمی، خلیج فارس، سرمایه گذاری تأمین اجتماعی، فولاد مبارکه اصفهان، پالایشگاه نفت اصفهان، صنایع ملی مس ایران و نفت و گاز تأمین و سرمایه گذاری های پتروشیمی بیشترین تأثیر منفی را در بورس در مقایسه با سایر نمادها داشتند.


در آن سوی بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس با 58 هزار واحد افزایش به 18،426 واحد رسید.
معامله گران این بازار 504 هزار معامله به ارزش 104 هزار و 669 میلیارد ریال انجام دادند.


پتروشیمی مارون، تولید برق دماوند و مدیریت انرژی امید تابانپور بیشترین تأثیر مثبت را در سایر نمادها نسبت به پتروشیمی زاگرس، پلیمر آریاساسول و فولاد جنوب هرمزگان بیشترین تأثیر منفی را بر فرابورس نسبت به سایر نمادها داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه پیش بینی کرد: به نظر می رسد تحولات اخیر در مرزهای شرقی ایران و افغانستان تأثیر قابل توجهی بر سهام شرکت های پتروشیمی و سیمان داشته باشد و به دلیل مدل قرارداد فروش با طرف افغانی، خطر پرداخت هزینه محصولات در مرزها را دارد.


مصطفی محبی مجد، کارشناس بازار سرمایه اذعان داشت: به نظر می رسد تحولات اخیر در مرزهای شرقی ایران و افغانستان تأثیر قابل توجهی بر سهام شرکت های پتروشیمی و سیمان دارد و به دلیل مدل قرارداد فروش با طرف افغانی ، در آنجا خطر پرداخت هزینه محصولات در مرزها است. کوتاه مدت و با روشن شدن ابهامات ، شرکت ها با توقف کوتاه مدت در صادرات مرزی به روال عادی خود باز می گردند.

محبی مجد افزود: شرکت های سیمانی در این شرایط نسبت به پتروشیمی ها که صادرات محصولاتی مانند اوره را انجام می دهند بیشتر در معرض خطر هستند ؛ به دلیل فساد پذیری زیاد ، سیمان بیش از دو هفته در انبارها ذخیره نمی شود و به محض تأخیر صادرات ، احتمال فساد و خرابی در این محصولات افزایش می یابد ، اما این در اوره صدق نمی کند و می توان آنها را بدون نگرانی در انبارهای ایران نگهداری کرد.


این کارشناس بازار روند بازار را برای روزهای آینده پیش بینی کرد: با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی به زیر 18 درصد رسیده است ، به نظر می رسد طی یک تا دو ماه آینده ، شرکت هایی که مونتاژ آنها نزدیک است. وی افزود: گروه دیگری که می تواند در بازار پیشتاز باشد گروه مس است که با توجه به نرخ کالاهای جهانی و تورم انرژی در سبد مصرفی خانوارهای ایالات متحده انتظار می رود نرخ بهره را تحریک کرده و رونق را به کشور تزریق کنند.


وی تأکید کرد: با تسریع روند واکسیناسیون در خاورمیانه، احتمالاً افت قیمت ها در بازار کالاها اتفاق می افتد.
مجابی مجد در پایان به عوامل تهدیدکننده بازار در شرایط فعلی اشاره کرد و گفت: بزرگترین تهدید نرخ اوراق قرضه در آمریکا است که بازارهای کالا را تحت تأثیر قرار داده و آنها را با تهدید روبرو کرده است.

وی افزود: اگر تحولات جهانی به گونه ای باشد که بازار ارز دیجیتال دوباره جذاب شود، بورس سهام احتمالاً در نتیجه این رویداد حرکت نزولی خواهد داشت.پس احتمالا با روز های سبز بورس باید خداحافظی کرد.

adminn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *