تبریز فایننس

کارمزد در صرافی بایننس

تمامی صرافی های ارز دیجیتال طبق تعرفه های مختلفی که در نظر گرفته اند، در ازای خدماتی که به کاربران خود ارائه میدهند، کارمزد دریافت میکنند. کارمزد صرافی بایننس در مقایسه با سایر صرافی ها پایین تر است و این یکی از مزیت های مهم بایننس در مقایسه با دیگر صرافی ها است، چرا که در میزان سود و درآمد شما تاثیر بسزایی دارد. در این فصل با موضوع کارمزد در صرافی بایننس آشنا خواهیم شد.

 

در صرافی بایننس کارمزد، در بخش های مختلف و با توجه به حجم معاملات شما، متفاوت است. در بایننس هرچه حجم معاملاتی بیشتری داشته باشید، کارمزد کمتری نیز پرداخت خواهید کرد.

 

برای این که بتوانید شیوه دریافت کارمزد در این صرافی را به خوبی درک کنید، باید با چند مفهوم معاملاتی در صرافی بایننس آشنا شوید.
در مرحله اول باید بدانید که دو نوع سفارش مرسوم، به نام لیمیت اوردر و مارکت اوردر در صرافی وجود دارد و بر اساس این سفارشات، به دو مفهوم تیکر و میکر برخورد خواهیم کرد که در ادامه به معرفی این موضوعات می پردازیم.

 

لیمیت اوردر یا سفارش محدود

 

برای اینکه یک کاربر بتواند رمز ارز مورد نظر خود را با قیمتی ارزان تر از قیمت بازار خریداری کند و یا ارز دیجیتال خود را در قیمتی بالاتر از قیمت لحظه ای بازار بفروشد (یعنی فروش گرانتر و خرید ارزانتر رمزارز)، می بایست در بخش لیمیت، یک سفارش خرید یا فروش با قیمت دلخواه خود ثبت نماید، این سفارش تنها در صورتی به مرحله معامله شدن می رسد که قیمت آن رمز ارز در بخش بازار، به حد تعیین شده از سوی کاربر برسد.

 

به عنوان مثال اگر شما یک سفارش فروش در قیمت ۱۰۰ دلار ثبت کنید، فقط زمانی که قیمت آن رمزارز در بازار به ۱۰۰ دلار یا بالاتر برسد، سفارش شما تکمیل شده و معامله انجام می شود. در واقع شما باید منتظر بمانید تا یک کاربر (خریدار) حاضر به پرداخت این قیمت باشد.

 

با استفاده از سفارش محدود یا لیمیت اوردر، شما با تعیین قیمت، میتوانید ریسک معاملات را کنترل کرده و در عین حال مجبور نباشید برای انجام شدن سفارش خود به صورت مداوم به بازار و حساب کاربری خود مراجعه نمایید.

 

کارمزد در صرافی بایننس

میکر(سفارش گذار)

به کاربرانی که سفارشات محدود لیمیت اوردر را ثبت می نمایند، میکر یا سفارش گذار گفته می شود. در واقع یک سفارش گذار، سفارشات خرید یا فروشی را در صرافی ثبت و ایجاد می کند که بلافاصله انجام نمی شود. هنگامی که شما در نقش یک سفارش گذار در بایننس عمل می نمایید، باعث ایجاد نقدینگی برای این صرافی میشوید، چون با ایجاد سفارشات لیمیت و تکمیل شدن آن ها، باعث ایجاد و رونق معاملات در صرافی شده اید و به شکل گیری اولیه بازار در صرافی کمک کرده اید.

در تمامی صرافی ها، لیست تمام سفارشات خرید و سفارشات فروش، هر دو در یک لیست الکترونیکی به نام دفتر سفارشات ثبت می شود. یک کاربر در حالت میکر (سفارش گذار)، سفارش را در دفتر ثبت سفارشات اضافه می نماید، به همین دلیل به او سفارش گذار گفته می شود.

 

مارکت اوردر یا سفارش بازار

هنگامی که یک کاربر تصمیم دارد یک ارز دیجیتال را با قیمت فعلی و لحظه ای بازار و بدون معطلی معامله نماید، از بخش سفارش بازار یا مارکت اوردر استفاده می نماید. این معاملات سریع و در عین حال ساده هستند و سفارشات در همان لحظه با مناسب ترین قیمت ممکن تکمیل می شوند.

 

در بخش مارکت، سفارشاتی که خریداری شده یا به فروش میرسند، در واقع همان لیمیت اوردر یا سفارشات محدودی هستند که قبلا توسط کاربران ایجاد و در دفتر سفارشات ثبت شده اند و بر اساس بهترین قیمت در همان لحظه ثبت سفارش، در بخش مارکت، معامله می شوند. به عنوان مثال اگر قصد خرید اتریوم را داشته باشید، سفارش خرید شما در ارزان ترین قیمتی که فروشنده های اتریوم قبلا سفارش گذاری کرده اند، صورت می پذیرد.

 

تیکر (سفارش بردار)

 

به کاربرانی که سفارشات بازار (مارکت اوردر) را ثبت می نمایند، تیکر یا سفارش بردار گفته می شود. در این سفارشها، عملیات خرید یا فروش بلافاصله و بدون معطلی انجام می شود. در واقع یک سفارش بردار، سفارشات خرید یا فروشی را که قبلا توسط میکرها (سفارش گذاران) در صرافی ثبت و ایجاد شده است، تکمیل می کند.

 

در واقع می توان چنین عنوان کرد که یک کاربر در حالت تیکر، سفارش را از دفتر ثبت سفارشات برمی دارد، به همن دلیل به او تیکر یا سفارش بردار گفته میشود.

 

البته توجه نمایید که حالت میکر و تیکر را با بحث خریدار و فروشنده اشتباه نگیرید. به عنوان مثال، همانگونه که توضیح داده شد، شما در حالت میکر هم توانایی ثبت سفارش خرید و هم ثبت سفارش فروش را دارید.

 

کارمزد در صرافی بایننس

در صرافی بایننس، کارمزد واریز، برداشت، خرید و فروش در حالت تیکر و میکر و همچنین سطح کاربر در حجم معاملات، متفاوت است.

کارمزد واریز و برداشت

بایننس برای واریز دارایی به پلتفرم خودش هیچ کارمزدی دریافت نمی کند. بنابراین برای شارژ حساب خود در این صرافی، نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای ندارید. اما برای برداشت دارایی از صرافی بایننس باید حتما کارمزد پرداخت کنید. کارمزد برداشت، برای ارزهای مختلف متفاوت است که این موضوع از جدول کارمزدها در وبگاه بایننس و همچنین در زمان برداشت ارز قابل مشاهده است. کارمزد برداشت همیشه ثابت نیست و با توجه به شرایط شبکه بلاک چین ارز مورد نظر تغییر می کند.

برای اطلاع دقیق از کارمزد واریز یا برداشت در صرافی بایننس، وارد داشبورد حساب کاربری خود شوید و در قسمت پایین سمت راست، بر روی گزینه «ساختار کارمزد» کلیک کنید.

 

کارمزد در صرافی بایننس

 

اکنون وارد صفحه ای می شوید که می توانید کارمزدهای مختلف را مشاهده کنید. با استفاده از گزینه “کارمزد واریز و برداشت” ، تمام کارمزدهایی که در بخش واریز و برداشت از حساب بایننس در رمز ارزهای مختلف وجود دارد را می توانید بطور کامل مشاهده کنید .

 

کارمزد در صرافی بایننس

 

مجدد تأکید می شود که دقت داشته باشید در قسمت واریز ، بایننس هیچ کارمزدی از شما دریافت نمی کند ولی برای برداشت از حساب بایننس با توجه به نوع رمز ارز و شبکه ای که قرار است برداشت انجام دهید ( ERC۲۰, TRC۲۰ , …) ، کارمزد قاعدتا متفاوت است.

کارمزد معاملات خرید و فروش

 

در صرافی بایننس، هر معامله ای که شما انجام میدهید، اعم از خرید یا فروش، شامل کارمزدی برابر ۰.۱ درصد است. همچنین در صورتی که در حساب خود بی ان بی نگهداری کرده باشید، شامل ۲۵٪ تخفیف خواهید شد و کارمزد تراکنش ها به ۰.۰۷۵ درصد می رسد.

 

کارمزد در صرافی بایننس

وارد بخش کارمزد (في) شوید تا جزئیات کامل را در این زمینه مشاهده کنید. دقت داشته باشید که اگر شما بیان بی یا بایننس کوین داخل حساب کاربری داشته باشید و گزینه ای که در شکل آمده را فعال کنید، به صورت خودکار بیست و پنج درصد کارمزد کمتری را پرداخت می کنید.

 

مزیت دیگری که این کار (یعنی فعال کردن بیان بی) می تواند برای شما داشته باشد، این است که کارمزد ها دیگر از آن ارزی که خرید یا فروشش را انجام میدهید کسر نمی شود. چون این موضوع می تواند در درازمدت باعث شکل گیری مقدار واحدهای کم از آن ارز می شود که البته می توانید در صرافی بایننس آنها را به ارز بی ان بی تبدیل نمایید.

 

اما وقتی که این گزینه را فعال نمایید دیگر آن واحدهای خرد یا کوچک از ارزهایی که با آنها خرید و فروش انجام می دهید، شکل نمی گیرد و کارمزد ها تماما از همان مقدار ارز بیان بی که داخل حساب کاربریتان موجود است، کسر می گردد.

 

حال با توجه به این که شما چه مبلغی را در صرافی بایننس وارد و با آن ترید می کنید و همین طور با توجه به این که چه مقدار ترید می کنید، مقدار بیان بی که برای هر کاربری نیاز است طبیعتأ متفاوت می باشد، ولی در حالت عادی اگر شما در حدود یک واحد تا ۱۰ واحد ارز بیان بی داشته باشید برای مبلغی در حدود هزار تا پنج هزار دلار کافی است و کارمزدهای شما از همین مقدار کسر می شود.

 

از طرف دیگر، با توجه به این که شما در صرافی بایننس در کدام حالت (تیکر یا میکر) فعالیت می کنید و اینکه حساب کاربری شما در چه سطحی قرار دارد، کارمزدی که برای شما تعیین گردیده نیز قاعدتا متفاوت است و عدد ثابتی ندارد.

 

وقتی وارد صفحه کارمزد (فی) می شوید، در پایین صفحه جدولی را مشاهده می کنید که بر اساس سطح بندی حساب کاربری، کارمزد های متفاوتی قابل مشاهده است.

 

همانطور که در اول همین فصل شرح داده شد، زمانی که شما در صرافی بایننس، یک سفارش را خودتان ثبت می نمایید (حالت میکر یا سفارش گذار)، در این حالت شما نقدینگی وارد صرافی کرده اید، پس صرافی بایننس در این حالت به شما توجه ویژه تری دارد و کارمزد کمتری از شما دریافت میکند. اما در حالت تیکر، کارمزد بالاتری را برای انجام معاملات باید پرداخت کنید.

 

شما در شروع فعالیت در حالت یا سطح وی آی پی صفر قرار دارید و با فعال سازی بیان بی، کارمزد ۰۷۵٪ به شما تعلق میگیرد و این کارمزد در این بخش، برای تیکر و میکر یکسان است. در حالت وی آی پی یک، دوباره کارمزد ها کمتر می شود و البته از این جا به بعد بخش میکر و تیکر کارمزدهایشان از هم جدا شده و همان طور که در جدول زیر مشاهده می کنید، میکرها کارمزد کمتری پرداخت می نمایند.

 

کارمزد در صرافی بایننس

 

به طور کل، ده سطح مختلف در صرافی بایننس تعریف شده است (سطح وی آی پی صفر تا وی آی پی). برای خارج شدن از سطح صفر، حتما باید مبلغ ترید ماهانه شما بالای پنجاه بیت کوین بوده و همچنین تعداد واحدهای بیان بی شما نیز باید بالای ۵۰ واحد باشد تا بتوانید از این دسته کارمزدها بهره مند شوید.

 

 

البته منظور از پنجاه بیت کوین، موجودی حسابتان نیست، بلکه ممکن است شما معادل یک واحد ارز بیت کوین داخل حسابتان داشته باشید ولی آنقدر با این یک واحد بیت کوین ترید انجام بدهید که در عرض سی روز حجم معاملات یا به عبارتی میزان خرید و فروش های شما در نهایت به عددی بزرگتر از پنجاه بیت کوین برسد.

چنانچه بتوانید افراد دیگری را هم به عنوان زیر مجموعه خود به صرافی بایننس دعوت کنید و آنها نیز در صرافی شروع به ترید نمایند، عملا کارمزد شما کمتر می شود.

 

آکادمی تبریز فایننس یکی از بهترین مجموعه ها در غرب کشور است که سعی دارد بستری مناسب برای علاقه مندان در حوزه ی ارز دیجیتال با برگزاری دوره هایی مثل دوره ارز دیجیتال و دوره پرایس اکشن نوین و دوره های دیگر ایجاد کند.

 

شما می توانید با شرکت در این دوره ها سرمایه گذاری بی نظیری در کارنامه مالی خود ثبت کنید و به یک تریدر حرفه ای تبدیل شوید.

adminn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *