اصلی ترین عامل ریزش شدید قیمت نفت، پیدایش کرونای دلتا!

قیمت نفت در روز جمعه گذشته توانست در حدود 1 درصد کاهش یابد که این کاهش قیمت نفت از بزرگ ترین افت های هفتگی در 9 ماه گذشته به شمار می آید ، در شرایطی که نگرانی ها در مورد تحت تاثیر قرار گرفتن تقاضای سوخت در اثر شیوع بیماری دلتا کرونا همچنان وجود داشته و ادامه دارد.
قیمت هر بشکه نفت برنت توانست با قیمت 59 سنت که معادل 0.8 درصد کاهش به قیمت 70.70 دلار در هر بشکه رسید. هر بشکه وست تگزاس اینترمدیت با قیمت 81 سنت معادل 1.2 درصد کاهش با قیمت 68.28 دلار معامله شد.
قیمت نفت خام برنت بیش از 6 درصد در هفته گذشته کاهش یافت که بزرگ ترین افت هفتگی در چهار ماه گذشته بود و شاخص نفت خام آمریکا نیز حدود 7 درصد کاهش یافت که بزرگ ترین افت هفتگی در 9 ماه گذشته به حساب می آید.
بزرگترین دلیل و عامل ریزش شدید قیمت نفت
قیمت نفت در سه روز اول هفته در گذشته به دنبال افزایش جهانی شیوع ویروس دلتا کرونا بسیار مسری کاهش یافت ، اما روز پنجشنبه ، تنش های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه باعث توقف قیمت ها در بازار شد.
نرخ روزانه همه گیری بیماری کووید 19 در ایالات متحده به بالا ترین سطح خود در شش ماه گذشته رسیده است و ژاپن و چین محدودیت هایی را برای جلوگیری از شیوع این ویروس خطرناک و کشنده وضع کرده اند.
شیوع کرونا دلتا در کشور های عمده مصرف کننده نفت نگرانی ها را مبنی بر محدود شدن سفر ها و آسیب به تقاضای سوخت افزایش داده است.
تاثیر و عامل ریزش شدید قیمت نفت بر کشور ها
جیم ریتر بوش ، رئیس Ritterbush & Associates ، در گزارشی این گونه اعلام کرد که افزایش محدودیت های سفر در چین زیر ذره بین معامله گران در حال رخ دادن است و ممکن است عاملی باشد که بر قیمت این ماه تأثیرات زیادی را بگذارد.
جو بایدن ، رئیس جمهور تازه انتخاب شده آمریکا در سال 2021 در گفت گویی گفته است که شیوع بیماری خطرناک کووید 19 در ایالات متحده قبل از آن که کاهش یابد، برعکس عمل کرده و بد تر از قبل شده است که یعنی به اوج خود در درگیری مردم به این ویروس رسیده است و کرونا دلتا باعث خسارت های غیر ضروری زیادی برای کشور می شود.
یکی دیگر از عوامل کاهش قیمت ، افزایش ارزش دلار پس از انتشار داده های اشتغال ماهانه بهتر از حد انتظار در ایالات متحده بود. تقویت دلار باعث می شود که قیمت نفت با این ارز برای خریداران غیر آمریکایی گران تر از قبل شود.
به گزارش خبر گذاری رویترز ، شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز روز جمعه در گزارشی اعلام کرد که شرکت های انرژی آمریکایی هفته گذشته تعداد دکل های حفاری نفت و گاز طبیعی را برای پنجمین هفته در شش هفته گذشته افزایش دادند.
تعداد دکل های نفت و گاز طبیعی در هفته منتهی به 6 ماه آگوست سه برابر افزایش پیدا کرده است و به 491 عدد دکل نفت و گاز رسیده است.
تعداد دکل ها 244 که معادل 99 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. تعداد دکل های نفتی ایالات متحده بیش از دو برابر شده است که کم ترین رکورد 244 در هفته منتهی به تاریخ 14 ماه آگوست 2020 است.
اگر میخواهید از فارکس کسب درآمد دلاری داشته باشید میتوانید در دوره فارکس تبریز فایننس شرکت کنید و در آمد دلاری داشته باشید.
قیمت نفت و گاز در هفته های گذشته و اخیر فراز و نشیب های زیادی را در پیش گرفته بود که این هفته نیز به تبعیت از هفته های گذشته بالا و پایین های زیادی داشت.
یکی دلایل بالا و پایین شدن قیمت نفت، شیوع بیماری کرونا است که در روز های گذشته یک نوع پیشرفته تری از این بیماری به وجود آمده است که توانست بر قیمت های نفت در بازار تاثیرات بسیاری بگذارد، اما با این حال تعداد دکل های نفت و گاز 99 در صد افزایش پیدا کرده که به نسبت سال 2020 ایالات متحده آمریکا توانسته است دو برابر افزایش تعداد دکل های نفت و گاز داشته باشد که این کم ترین رشد در هفته گذشته یه حساب می آید.