تبریز فایننس

ممنوعیت صرافی بایننس در کشور انگلستان :به نقل از رویترز ناظر مالی انگلیس، فعالیت بایننس را که بزرگترین کارگزار ارز رمزنگاری شده در این کشور است را ممنوع اعلام کرد و گفت که این صرافی نمی تواند به فعالیت خود در انگلیس ادامه دهد.


سازمان تنظیم مقررات مالی انگلیس دستورالعملی را به صرافی باینس صادر کرده است تا در اسرع وقت کلیه فعالیت های خود را در انگلیس را خاتمه دهند. همچنین به مشتریان خود در مورد مبادله در انگلیس هشدار داده است كه آنها مسئول ادامه استفاده از این سیستم عامل نخواهند بود.

دلیل ممنوعیت صرافی بایننس در کشور انگلستان

به علاوه به شهروندان انگلیس توصیه شده است که در صورت سرمایه گذاری در بازار ارزهای رمزپایه، از وعده هایی که به آنها در قالب تبلیغات برای بازگشت سرمایه بالا داده
می شود، آگاه باشند.

صرافی بایننس طیف گسترده ای از خدمات و محصولات را به مشتریان خود ارائه می دهند. از جمله امکان تجارت ارزهای رمزپایه، ایجاد کیف پول، خریدهای آینده، ایجاد حساب پس انداز و حتی ارائه وام که این صرافی را با این همه امکانات از بقیه صرافی یک سر و گردن بالاتر کرده است.

اگرچه انگلیس هنوز قانون خاصی برای فعالیت های ارز دیجیتال ندارد، اما موسساتی که این خدمات را ارائه می دهند، از جمله صرافی های ارز دیجیتال، باید از نهادهای نظارتی اجازه بگیرند. این کار موجب میشود بعضی از صرافی ارز دیجیتال ، ممنوعیت صرافی بایننس را در کشور انگلستان را در پی دارد؟

طبق دستورالعمل های سازمان های انگلیسی به صرافی بایننس، این صرافی موظف است پیامی را به کاربران انگلیسی نشان دهد با موضوع اینکه صرافی بایننس مجاز به فعالیت در انگلیس نیست که اگر چنین نکند باید عواقب قضایی آن را متحمل شود.


همچنین بایننس موظف است اطلاعات مربوط به معاملات مشتری انگلیس را به نهادهای نظارتی گزارش دهد. هنوز مشخص نیست که چرا چنین تصمیمی علیه باینانس اتخاذ شده است، اما این نهاد انگلیسی در بیانیه ای اعلام کرد که باینانس به طور جدی از موارد قانونی چشم پوشی کرده و امنیت مالی کاربران خود را به خطر انداخته است.

ممنوعیت بایننس در انگلستان چگونه اتفاق افتاد؟

صرافی بایننس در ماه های اخیر در میان کاربران انگلیسی بسیار محبوب شده است و تعداد افراد فعال در آن به طور قابل توجهی افزایش یافته است.


 این صرافی قانونی را که تصویب شده بود طبق آن عمل نکرد. در این قانون میبایست همه مبادلات دیجیتال را ملزم به ثبت نام در سیستم ارز دیجیتال کشور انگلیس و گزارش پولشویی مشکوکی که شده بود را در اختیار عموم یا حداقل دولت انگلیس قرار می داد ولی به دلایل مبهم از این عمل سر باز زد.


تاکنون تنها پنج صرافی ارز دیجیتال در انگلیس در این سیستم ثبت نام کرده اند و بایننس که بزرگترین صرافی در کل جهان است فعلا از این قوانین پیروی نکرده است.

صرافی بایننس، دفتر مرکزیشان در جزایر کیمن، جزیره ای در کارائیب تحت سلطه انگلیس قرار دارد که دارای چندین زیر مجموعه است که یکی از آنها فعالیت های بازار ارزهای رمزنگاری شده در لندن را شامل می شود.بایننس قبلاً در مالت مستقر بود.

سازمان نظارت مالی بریتانیا طبق بندی اعلام کرده است که بایننس، یک شرکت تابعه مستقر در لندن است که بدون موافقت کتبی انگلستان مجوز فعالیت ندارد.


 فرصت این شرکت برای توافق با کشور انگلیس فقط تا روز چهارشنبه است و  بعد از آن پایان می رسد.

همچنین گفته شده است که هیچ نهاد یا شرکتی که وابسته به بایننس باشد مجوز فعالیت در انگلیس را از این پس نخواهد داشت.

انگلیس تنها کشوری نیست که علیه بایننس موضع سختگیری نشان می دهد. همین طور این اولین باری نیست که فعالیت این صرافی توسط نهادهای ناظر مالی کشورها زیر ذره‌بین می‌رود. قانون گذاران ژاپنی قبلاً هشدار داده اند که تجارت این صرافی غیرقانونی است.
 در ایالات متحده، مقامات دادگستری و خدمات درآمد از بایننس خواسته اند اطلاعات مربوط به مشکوک بودن به پولشویی و معاملات فرار مالیاتی را ارائه دهند.

در ایالات متحده، هولدینگ بایننس توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده مورد تحقیق قرار گرفت و اتهامات پولشویی و فرار مالیاتی علیه مدیران این شرکت مطرح شد.

دو روز پیش هم، بایننس اعلام کرد که در حال پایان فعالیت خود در انتاریو کانادا است و در آخر هم بانک مرکزی چین اخیرا به بانک‌ها دستور داده تا خدماتی که به رمز ارز ها و مبادلات مالی این موارد مربوط می شود را در کشور ارائه ندهند.

در آخر باید منتظر ماند و دید تحریم های کشور های مختلف علیه بایننس بزرگترین صرافی حال حاضر جهان به کجا خواهید کشید. آیا هدف از این کار حذف رمز ارز های غیر دولتی و جایگزین کردن رمز ارز های دولتیست یا اصلا اینطور نیست.

باید منتظر ماند و دید در روز های اخیر چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

منبع : خبرگزاری خارجی