تبریز فایننس

همکاری شرکت Accenture با بنیاد دلار دیجیتال : شرکت Fortune 500 Accenture با همکاری بنیاد دلار دیجیتال برای انجام آزمایشات ارز دیجیتال بانک مرکزی یا CBDC در ایالات متحده همکاری کرده است.

روز دوشنبه ، 3 مه اعلام شد ، پروژه دلار دیجیتال که تازه تاسیس شده است ، طی 12 ماه آینده پنج برنامه آزمایشی CBDC را اجرا خواهد کرد. هدف این پروژه تولید اطلاعات برای آگاهی دادن به سیاست گذاران آمریکایی در مورد چگونگی تولید ارز دیجیتال داخلی است.

پروژه دلار دیجیتال طی دو ماه آینده سه برنامه آزمایشی را راه اندازی می کند که داده هایی را در مورد مزایای عملکردی ، جامعه شناسی و تجاری یک ارز دیجیتال تولید می کند.

الجزیره گزارش داد كه كریستوفر جانكارلو ، رئیس سابق كمیسیون معاملات آتی كالا و بنیانگذار بنیاد دلار دیجیتال ، بر عدم وجود اطلاعات آمریكا در مورد CBDC تأكید كرد:

“کنفرانس ها و مقالاتی هر هفته در سراسر جهان درباره CBDC ها بر اساس داده های کشورهای دیگر ارائه می شود. آنچه وجود ندارد ، هر گونه داده واقعی و آزمایش از ایالات متحده برای اطلاع از این بحث است. ما به دنبال تولید این داده های دنیای واقعی هستیم. “
با این حال ، رئیس بانک مرکزی جروم پاول در پاسخ گفت که فدرال رزرو به عنوان حافظ ارز ذخیره جهان ، رویکرد محتاطانه ای را اتخاذ می کند ، مهم است که دستیابی به یک دلار دیجیتال درست نسبت به سریع بودن مهم تر است.

همکاری شرکت Accenture با بنیاد دلار دیجیتال: جیانکارلو مخالفت کرد که پاول با احتیاط درست بود ، اما هشدار داد که چون چین با آزمایش و استقرار CBDC خود جلو می رود ، ایالات متحده می تواند عقب بماند.

در حالی که فدرال رزرو ایالات متحده در حال تحقیق درباره فناوری و کاربردهای CBDC بوده است ، ایالات متحده از ابتکارات ارز دیجیتال که در حال حاضر در حوزه های قضایی دیگر ادامه دارد عقب است.

بانک مرکزی چین و بانک های دولتی برجسته اخیراً در حال آماده سازی برای آزمایش یوان دیجیتال برای یک جشنواره خرید در 5 مه هستند.

Accenture همچنین در تعدادی از پروژه های CBDC در کشورهای دیگر از جمله کانادا ، سنگاپور ، فرانسه و سوئد کار کرده است – که در حال حاضر مرحله اول آزمایشی خود را به پایان رسانده است .

طبق مطالعه ای که توسط بانک تسویه حساب های بین المللی انجام شده ، 80 درصد بانک های مرکزی جهان در حال تحقیق درباره ارزهای دیجیتال منتشر شده از بانک مرکزی هستند.