تبریز فایننس

لغو مجوز 13 شرکت دیگر ارز رمزنگاری در انگلیس

بررسی دلایل لغو مجوز 13 شرکت دیگر ارز رمزنگاری در انگلیس : خبر ها حاکی از آن است که 13 شرکت ارز رمزنگاری درخواست مجوز خود را برای خرید و فروش ارز در انگلیس در پی ممنوعیت صرافی بایینس لغو کردند.

همان طور که در چند روز گذشته هم بیان کردیم ناظر مالی انگلیس، فعالیت بایننس را که بزرگترین کارگزار ارز رمزنگاری شده در این کشور است را ممنوع اعلام کرد و گفت که این صرافی نمی تواند به فعالیت خود در انگلیس ادامه دهد.

سازمان تنظیم مقررات مالی انگلیس دستورالعملی را به صرافی باینس صادر کرده است تا در اسرع وقت کلیه فعالیت های خود را در انگلیس خاتمه دهند. همچنین به مشتریان خود در مورد مبادله در انگلیس هشدار داده است كه آنها مسئول ادامه استفاده از این سیستم عامل نخواهند بود.

میتوانید مقاله ای نیز درباره ممنوعیت رمز ارز ها در انگلستان را بخوانید.

به نظر می رسد ارزهای رمزپایه محلی و بین المللی در انگلیس قادر به پاسخگویی به خواسته های سختگیرانه تنظیم شده توسط تنظیم کنندگان مالی این کشور نیستند.

گزارش شده است که در این کشور سازمان ارزهای رمزنگاری شده رفتار مالی را (FCA) برای مشاغل ارزهای رمزنگاری شده که قصد فعالیت در این کشور را دارند، دشوارتر کرده است.

منابع آگاه از لغو مجوز 13 شرکت دیگر ارز رمزنگاری در انگلیس:

به گزارش روز سه شنبه رویترز، تعداد درخواست ها برای لغو مجوز فعالیت از ارزهای رمزپایه در ماه ژوئن بیش از 25 درصد افزایش یافته است.

به نقل از کوین تلگراف، در اوایل ماه جاری گزارش شده که 51 صرافی ارز رمزنگاری شده درخواست ارسالی قبلی خود به FCA را پس گرفته اند. سخنگوی FCA به رویترز اینگونه بیان کرد: 13 شرکت دیگر روند لغو مجوز را در حال سپری کردن هستند و مجموع لغوی ها به 64 عدد رسیده است.
از ژانویه 2020، FCA بر رعایت قانون ارزهای رمزپایه این کشور نظارت می کند. در آن زمان، آژانس در حال تنظیم طرح ثبت نام برای مشاغل ارزهای رمزپایه با مهلت اولیه یک ساله بود.

با این حال، FCA مجبور شده است در میان انبوهی از برنامه های صدور مجوز، یک سیستم ثبت موقتی ایجاد کند و آن را گسترش دهد

این شرکت ها میبایست پس از خارج شدن از مراحل صدور مجوز، تمام فعالیت های ارز رمزنگاری شده را متوقف کنند یا خطر جریمه شدن و پیگرد قانونی توسط FCA را داشته باشند. با این حال، برخی از شرکت های تحت پوشش آژانس AML قادر به ادامه خدمات خود نیستند.

در اوایل ماه ژوئن، FCA در مورد 111 شرکت رمزنگاری ثبت نشده در کشور به مراجع انگلیسی اطلاعیه ای صادر کرد، و بیان کرد که 51 شرکت رمزنگاری از برنامه های صدور مجوز در انگلستان خارج می شوند.

انبوه برنامه های پس گرفته شده در میان افزایش نظارت در مبادلات رمزنگاری در چندین حوزه قضایی وجود دارد. FCA خود اقدامی علیه برخی از سیستم عامل های بزرگ از جمله بایننس انجام داده است.

به غیر از انگلیس، نهادهای نظارتی در ژاپن و انتاریو، کانادا نیز اخطارهای هشدار دهنده را به بایننس صادر کرده اند. گفته می شود غول صرافی رمزنگاری در ماه مه برنامه صدور مجوز خود را در انگلیس پس گرفت.

به علاوه مدیر عامل پلتفرم معاملاتی ای ترو (eToro) اینطور بیان کرد که شرکت ها یا صرافی هایی که در صنعت ارزهای دیجیتال هستند باید اقدامات نظارتی بیشتری را از سازمان های دولتی انتظار داشته باشند. با این حال، رئیس ای ترو (eToro) به نهادهای نظارتی نیز توصیه کرد دانش خود را در مورد فضای ارزهای رمزپایه بهبود بخشند و سیاست های ظریف را ارائه دهند.

همان طور که بیان شد انگلستان در مواضع مربوط به پولشویی مقاومت خاصی دارد و به هیچ وجه اجازه این کار را به هیچ صرافی نداده است و از این پس هم آنطور که از شواهد پیداست نخواهد داد.

به همین دلیل هم بود که صرافی بایننس در بسیاری از کشورهای قانون مدار من جمله انگلستان اجازه فعالیتش را از دست داده است و آنطور هم که پیداست صرافی های دیگر در مورد بررسی مسائل مربوط به پولشویی مشکل دارند که درخواست لغو مجوز خود را داده اند. باید در حال فعلی منتظر ماند دید آیا صرافی های دیجیتالی یک به یک از کشورها رانده می شوند یا هدف واقعا روشن شدن مسائل پولشویی و احیای حق مردم است.

توصیه می کنیم اگر شما هم از صرافی بایننس استفاده می کنید یا قبلا از اپلیکیشن آن استفاده کرده اید تجربیات خود را با ما و مخاطبان از طریق نظرات به اشتراک بگذارید.

adminn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *