تبریز فایننس

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال و روش مقابله با آنها

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال : امروزه دنیای ارزهای دیجیتال ، به یک هدف طبیعی برای رفتارهای مخرب تبدیل شده است. این موضوع تا حد زیادی مربوط به تمام دارایی هایی است که به این صنعت سرازیر شده است و همه هیاهوها و بار اطلاعاتی که در این موضوع وجود دارد مجموعاً باعث شده در کانون توجه قرار بگیرد . علاوه بر این، از آنجایی که ارزهای دیجیتال جدید هستند، بسیاری از مردم با روش کار در این صنعت آشنا نیستند، که آنها را در برابر فعالیت های کلاهبرداری آسیب پذیر می کند.

 

 

در مقاله پیشرو مروری توصیفی و تجزیه و تحلیل مختصری از انواع مختلف کلاهبرداری هایی که این صنعت را به ستوه آورده اند ارائه خواهیم داد. کلاهبرداری های رمزنگاری ممکن است شامل مواردی مانند باج‌گیری، هدایای رایگان، جعل هویت، بدافزار، ملاقات‌های حضوری، کلاهبرداری در انتقال پول، ایمیل‌ها و وب‌سایت‌های فیشینگ، طرح‌های پونزی و هرمی، هدایای جوایز، طرح‌های پمپ و تخلیه، باج‌افزار، سکه‌های کلاهبرداری و موارد دیگر باشد. بنابراین اگر علاقه مند به این موضوع هستید . حتما تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

 

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال و روش باج گیری

 

باج گیری زمانی رخ  می دهد که شخصی شما را در ازای ارز های دیجیتال شما ، شروع به تهدید شما کند ! “یکی از اجرای رایج این روش” که در bitcoin.org نوشته شده است، از طریق ایمیل است که در آن فرستنده پیامی را ارسال می کند که ادعا می کند کامپیوتر شما را هک کرده است و از طریق پروتکل دسکتاپ از راه دور (RDP) کار می کند. ” به عنوان مثال” ، فرستنده ممکن است بگوید که وب‌کم شما را هک کرده است تا شما را در حال انجام کاری ضبط کند که نمی‌خواهید به صورت عمومی منتشر شود. بنابراین، برای جلوگیری از عواقب، باید خواسته های مهاجم را برآورده کنید.

 

 

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال و صرافی های جعلی

 

از آنجایی که تقاضا برای ارزهای دیجیتال همراه با قیمت آنها افزایش می یابد، مردم مشتاق یافتن “معاملات عالی” هستند. بنابراین، افراد شرور که به دنبال سوء استفاده از این اضطراب هستند، مبادلات جعلی ایجاد نمی کنند، بلکه این صرافی های جعلی معمولاً با ارائه قیمت های بسیار رقابتی در بازار عمل می کنند که در هیچ جای دیگری یافت نمی شوند و در نهایت از این طریق از شما کلاه برداری می کنند.

 

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال و هدیه رایگان

 

این معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که شما برای چیزی آنلاین در ازای یک هدیه رایگان ثبت نام می‌کنید. در این لحظه است که اطلاعات شخصی شما مانند ایمیل، نام کاربری، رمز عبور و غیره در معرض خطر سرقت قرار می گیرند.

 

 

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال و جعل هویت

 

جعل هویت در هر نقطه از اینترنت، به ویژه در سایت های رسانه های اجتماعی اتفاق می افتد. جعل کننده ها خود را به عنوان مشاغل یا افرادی که ممکن است با آنها آشنا باشید،پنهان می کنند. به عنوان مثال، آنها ممکن است یک معامله ویژه ارائه دهند که در دسترس عموم نباشد. بنابراین، مطمئن شوید که هر پیشنهادی را که برایتان پیش می‌آید تأیید اعتبار می‌کنید و به ویژه در معاملاتی که از طریق پیام‌های مستقیم یا تماس‌های تلفنی به دست می‌آیند محتاط باشید.

 

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال

 

بدافزار

 

بدافزار را می توان به راحتی و بدون اطلاع شما بر روی رایانه شما دانلود کرد. به عنوان مثال، برخی از برنامه های بدافزار که می توانند به سادگی با مراجعه به یک وب سایت دانلود شوند، شروع به تغییر آدرسی می کنند که می خواهید ارز دیجیتال را به آن ارسال کنید.

 

مثال دیگر cryptojacking است. Cryptojacking زمانی اتفاق می افتد که از وب سایتی بازدید می کنید که دارای یک ویروس جاسازی شده است که بر روی رایانه شما دانلود شده است. سپس آن ویروس برای استفاده از منابع رایانه شما برای شرکت در فعالیت های ماینینگ ایجاد می شود.

 

 ملاقات حضوری

 

هنگام معامله با مبادلات حضوری بهتر است احتیاط کنید. خطر اصلی این نوع مبادلات این است که ممکن است در ازای تتر یا ارز های خود یک ارز تقلبی دریافت کنید.البته زمانی که با یک صرافی معتبر ارز دیجیتال به صورت حضوری معامله می کنید قطعا این اتفاق رخ نخواهد داد.

 

 کلاهبرداری در انتقال پول

 

وقتی مکاتباتی از افراد دریافت می‌کنید که توضیح می‌دهند که آنها در جابجایی پول کمک می‌کنند، باید این ظن ایجاد شود. ممکن است در خطر عدم دریافت غرامت برای خدمات خود باشید.

 

 ایمیل/وبسایت های فیشینگ

 

در معاملات و نقل و انتقالات ارز های خود ،مراقب هر چیزی باشید، مخصوصاً ایمیل‌ها یا وب‌سایت‌هایی که اطلاعات مربوط به ارزهای دیجیتال شما را درخواست می‌کنند، مانند اطلاعات ورود (نام کاربری، رمز عبور) یا نوع پلتفرمی که استفاده می‌کنید. همچنین، با برنامه‌هایی که دانلود کرده‌اید احتیاط کنید، زیرا ممکن است تلاش‌هایی برای کسب اطلاعات شخصی شما باشد.

 

طرح پونزی و هرمی

 

عمدتاً به دلیل موفقیت بیت کوین و شهرت ارز دیجیتال به عنوان جایگزینی برای ارزهای سنتی، جذب افرادی که مشتاق یافتن بیت کوین بعدی و کسب درآمد هستند آسان است. این به طور طبیعی افراد را در برابر پونزی و طرح های هرمی آسیب پذیر می کند. بنابراین، مطمئن شوید که افرادی را که با آنها کار می کنید تأیید کنید، اما در نهایت، همیشه یک خطر وجود دارد.

 

 جایزه

 

مراقب هر سرویسی باشید که در ازای آن یک هدیه رایگان ارائه می دهد، به عنوان مثال، اطلاعات شخصی مانند نام، ایمیل، آدرس، شماره تلفن و غیره شما. اینها ممکن است تلاش برای سرقت اطلاعات شما باشد.

 

 

13 نوع رایج کلاهبرداری درحوزه ارزهای دیجیتال

 

طرح پمپ و تخلیه

 

اینها تلاش هایی برای وادار کردن افراد مختلف به خرید یا فروش یک سکه خاص به منظور تغییر قیمت آن است تا فرد یا گروهی که این تلاش را تنظیم می کند، به احتمال زیاد بتواند، برای مثال، دارایی های خود را برای کسب سود رها کند.

 

 باج افزار

 

این بدافزار معمولاً دسترسی به دستگاه یا برخی از پلتفرم‌های شما را مسدود می‌کند تا شما را مجبور به پرداخت باج کند تا دوباره به دستگاه یا پلتفرم خود دسترسی پیدا کنید. بنابراین مراقب هر چیزی که درخواست دسترسی سرپرست یا هرگونه اطلاعات حیاتی مانند نام کاربری و رمز عبور را دارد، باشید.

 

 

ارز دیجیتال های جعلی

 

 

این نوع ارز دیجیتال ها سعی می کنند مردم را به سرمایه گذاری در آنها ترغیب کنند تا دارندگان اولیه بتوانند قیمت سکه را بالا ببرند تا در نهایت دارایی های خود را برای کسب سود تخلیه کنند. این سکه‌ها اغلب یک وب‌سایت حرفه‌ای ایجاد می‌کنند و به منظور جلب توجه، محصولات ویژه‌ای را ارائه می‌کنند. بنابراین مطمئن شوید که در مورد هر کوینی که قصد سرمایه گذاری در آن را دارید، تحقیق کنید.

 

 

چند نمونه از بزرگترین کلاهبرداری های بلاک چین

 

نمونه‌های زیادی در اینترنت وجود دارد که ادعا می‌کنند «بزرگ‌ترین کلاهبرداری رمزارز» است، که کار را دشوار می‌کند زیرا نمی‌توان با وجود این مشکل بزرگ ترین کلاه برداری را اعلام کرد. با این وجود، در زیر چند نمونه از فعالیت های جعلی ارز دیجیتال و بلاک چین برای شما عزیزان گنجانده شده است.

 

 

همان طور که بلومبرگ گزارش داده بود : دو برادر آفریقای جنوبی به همراه 3.6 میلیارد دلار بیت کوین از شرکتی به نام Africypt ناپدید شده اند. ظاهراً اتفاقی که افتاد این بود که یک به اصطلاح “هک” رخ داد و در نتیجه هک، وجوه و وجوه مشتری Africypt از حساب های آنها به تامبلرها و میکسرها (استخرهای بزرگ بیت کوین) منتقل شد تا آنها را غیرقابل ردیابی کند. . فرض بر این است که برادران (و شاید هر کس دیگری که با آنها کار می کردند) اکنون بودجه دارند.

 

 

چگونه از خود در برابر کلاهبرداری های رمزنگاری و کلاهبرداری محافظت کنیم؟

 

در زیر مراحلی وجود دارد که افراد باید برای محافظت از سرمایه و دارایی خود در برابر کلاهبرداری و انواع فعالیت های مخرب انجام دهند و دنبال کنند:

 

  • نام کاربری، رمز عبور یا ایمیل خود را در اختیار کسی قرار ندهید
  •  از پلتفرم هایی که برای خرید، فروش یا نگهداری دارایی استفاده می کنید را برای کسی فاش نکنید.
  • اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس و شماره تلفن را در اختیار هر شخصی قرار ندهید.
  • از یک مرورگر حریم خصوصی مانند Brave استفاده کنید

 

در نهایت مردم باید احتیاط کنند و از عقل سلیم خود برای انجام معاملات و نقل و انتقالات ارز های دیجیتال استفاده کنند . همانطور که می دانید دنیای کریپتو دنیایی کاملاً نوین و جدید است که این موضوع آن را در برابر رفتارهای بد آسیب‌پذیر می‌کند. بسیاری از اقدامات امنیتی هنوز به طور کامل در این بازار مالی توسعه و اجرا نشده است. بنابراین مردم باید شخصا به صورت انفرادی امنیت معاملات خود را دست بگیرند.

 

 

 

 

آکادمی تبریز فایننس یکی از بهترین مجموعه ها در غرب کشور است که سعی دارد بستری مناسب برای علاقه مندان در حوزه ی ارز دیجیتال با برگزاری دوره هایی مثل دوره ارز دیجیتال و دوره پرایس اکشن نوین و دوره های دیگر ایجاد کند.

 

شما می توانید با شرکت در این دوره ها سرمایه گذاری بی نظیری در کارنامه مالی خود ثبت کنید و به یک تریدر حرفه ای تبدیل شوید.

 

adminn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *